cinaroglusinem Kızlar acil bakar mısınız? Bu saatte cevap alabilir miyim bilmiyorum ama 37+6yım şiddetli adet sancısı gibi ağrılarım var kasıkta ve belimde geçer diye dakika tutmadım hiç ama nasıl anlayabilirim
Hlal cinaroglusinem benmde aynicanim ağrılarım var ve ishal olmuşum mdem de bulaniyo heryermde ağrıyo
Gokcenur cinaroglusinem ben de 37+5im aynı şeyleri dünden beri yaşıyorum ben de dakika tutmadım ama evi süpürdüm uzun bi aradan sonra kendimi yorduğum için olduğunu düşünüyorum normalde Çatı ağrım oluyordu sadece
ZAsk cinaroglusinem Hemen doktora gidin. Ben de aynını yaşadım 2 gün önemsemedim Kontrolde doğum sancısı olduğu ortaya çıktı. Acil doğuma alındım.
cinaroglusinem Alparslnbuss GMZDGS ZAsk Gokcenur cevaplarınız için çok teşekkür ederim saat 4le 7 arası belimde ve kasıklarımda şiddetli adet sancısı gibi bir ağrı çektim ancak ağrı geçince uyuyakalmışım çok hafif bir ağrım var sadece kasıkta doğum yakın sanırım 🤗
Gokcenur cinaroglusinem ben bugün dayanamadım doktora gittim nstde sancı çıktı ama doktorum çok değil dedi, ki ben çok ağrı hissediyorum 15dkda 1 geliyor belimden adet ağrısı gibi kaşıklarıma doğru .. doğum ağrısı nasıl olacak kim bilir Allah yardımcımız olsun
saree Gokcenur Gerçekten allah yardımcınız olsun ben dogum yapmıs birisi olarak Allah kurtarsın diyorum insallah bir avazda cıkarırsınız 🙏
Gokcenur saree ben tahmini ne zaman doğururum belli mi😂😂😂 şuan 10dkda bir gibi şiddetli ağrım var belden kasıklardan nstde Cİddi birşey çıkmadı
saree Gokcenur Benim sancılarım sadece belden girdi öyle böyle değildi ağrı 1 dk kadar sürüyodu 😏 Sancılar sıklaştıgı zaman dogum yakındır, ben gün boyu cektim sancıyı gece hastaneye gittik sabah 8.50 de dogum yaptım