pyymamm Gizemdiyarilaslan yalan olmasın 69.90 diye yazıyolardıda indirimde mi 50 neydi sayfasından bakarsın yine ama
Gizemdiyarilaslan pyymamm denemekte fayda var tabi ben burda bulabilirsem ilk dediğini demiyim sonra duru bakıyım herkes memnun duruyor
nghn87 Gizemdiyarilaslan ben internetten sipariş verdim canım. Mustela bazı buy7k eczanelerde deterjanca carrefour ve migroslarda satiliyo ama genelllikle
Gizemdiyarilaslan nghn87 ben yurt dışındayım canım ya burda çok zor bulurum sadece bebek bezi pampers puru çok önermiş mühendis Türkiye’de yok demiş o burda var ucuz da
MelekEzgi Gizemdiyarilaslan Incia aldım ben eczaneden. Yumuşatıcısız gayet yumuşak oldu. Bitkisel hafif bir kokusu var. Beni rahatsız etmedi ama eşim ağır koktuğunu söyledi. 🤷♀️
Anne1_ Gizemdiyarilaslan dalan roxy aldım mühendisinoglu sayfasida tavsiye ediyor yumuşatıcı kullanmayı uygun bulmuyorum canim
Yoann Gizemdiyarilaslan yumuşatıcılarda ağır metal olduğu için sadece Dalan’ın sabunu ile yıkadım yumuşatıcı kullanmadım ama çamaşırlar yumuşacık hiç de sert olmadı bende ondan çekinmiştim ilk başta canım uzmanlar da yumuşatıcı önermiyor sende kullanma bence canım
Gizemdiyarilaslan Yoann yok canım almicam yumuşatıcı kimse önermiyor bende beyaz sabunu düşünüyorum kokusu bile mis gibi