Btm571 Acaba troid icin en ideal deger kactir hamillelikte ..birde troid icin baska bir doktorami gorunmek gerek yoksa kadin dogum doktoruda Bununlada ilgileniyorlarmi..
RHSENKAL Btm571 Allah şifa versin canm. Gebelikte ideal olan 2.5 altı olması. Beni kadın doğum doktorum dahiliyeye yönlendirmişti veya metabolizma hastalıkları doktoruna da gidebilirsin. Ben de 3 yıldır Euthyrox 75 mcg kullanıyorum. İlk 50 ile başladı 25 ile başlayan var kontrol ederek dozu arttırıyorlar
pyymamm Btm571 bnm doktorum takip ediyor ilk gebe kalmadan 2lerdeydi yuksek dedi su an 24+6yım bir ay öncr bakıldı daha yuksek cıktı düşmüşken ilacın dozunu yükselttik şu an öyle kullanıyorum euthyrox ilacım
Kbra1234 Btm571 gebelikte troid 2 buçuk altı olması gerekiyor bununla ilgili iç hastalıkları doktora görünmen gerekiyor eğer haşa bir düşme veya güzelme yoksa endokrine görünmen gerekir
Suramtl Normalde tsh değeri gebelikte 2.5 olması gerekiyormuş benim 3 çıkmıştı mesela ilaç kullanıyordum levetron diye.bu ilacı da genel cerrahi yazıyor kadın doğumcu yazmıyor 😊
Ceydasinanservan Suramtl 8 aydır troid problemim var ilk defa genel cerrahi doktorunun baktıgını duyuyorum. Kadın dogumcu gerek duyarsa endokrin bölümüne yeşil alan açar ve endokrin doktoru gerekli doz ve ilacı verir
Gulmartin Bir de endokrinolojiye görünebilirsiniz kendi uzmanlık alanı olarak. Beni her iki doktorum takip etmişti ♥️
Btm571 Rabbim herkese sifa versin insaAllah.. benim doktorumda tedavi gordugun bir doktor varmi diye sordu dahiliyeye gidiyordum ordan takip ediliyordum merak ettim acaba gebelikte kadin dogummu takipediyor diye cevabi aldim tesekkur ederim hepinize♥️♥️🧡☺️
HnY Yok canim kadin dogumcular karışmıyor direkt dahiliyeye gidiyorlar 2 kadin dogumcuya gittim 2 side karışmadılar. Dahiliye uzmani daha iyi bilir bu isi. Bende suan 125 mg kullaniyorum 2 bucuk senedir tiroid hastasiyim
Suramtl Ceydasinanservan ben genel cerrahiye gittim ve doktorum çok iyi kocaeli darıca farabi eah e istanbuldan vs gelenler var o doktora☺️