oglumveben Bebeğim 10 hafta 2 günlük onun hareketlerini ne zaman hissederim çok merak ediyorum sizler kaçıncı haftada hissettiniz öğrenebilir miyim.
Zeynocannn oglumveben Bu kesin bebeğimin tekmesi dediğimde; hem elimi karnıma koyduğumda bariz hissettiğimde, hemde gözümle gördüğümde 21. haftamdaydım 🙂
krdmnsanemm oglumveben bende 18 19. Haftalarda hissediyordum dün 21+2 de babasına da gösterdi kendini dışardan belli oldu tekmesi 2 kere 🙈😌
Busraaras oglumveben 18+5 te seyirme gibi hissetmeye başladım bir kaç hafta sonra dahada belirginleşti şuan 31+3 bildiğin içerden şiddet görür gibiyim 🤣🤣🤣
Um07 krdmnsanemm 18+1 haftalık hamileyim bende karnımda değişik şeyler oluyor acaba bebek hareketleri mı 🤗ilk gebeligim
krdmnsanemm Um07 benek hareketleridir canım bende o haftalarda azar azar hissediyordum me olduğunu anlamıyordum ama şu an baya netleşti😌
Snur94 oglumveben 15.haftada bi tık aradan iki gün geçiyor bi tık şimdi 17. Haftadayım 5 dk oynuyor günde ama ben tabi oda yetiyor çok heyecanlı 😍
GecesMom Bende merakla bekliyordum, 17+5’te içerden biri dürter gibi oldu 🙈 hemen eşime söyledim oda elini karnıma koydu oda hissetti yani ilk tekmeyi ben ikinciyi eşim hissetti ☺☺
Erkekanasiyiz İlk seyirmeleri 16. Haftada hissettim. Simdi 30 hafta olduk ve ciddi ciddi disari cikacakmis gibi hissediyorum hatta bazen ona cik annem disarda oyna daha iyi diyorum 😂