Adige09 Pinarb38_ itelemek derken ? Sizi kirdiysam özür dilerim amacim bu değildi sadece yanliş ifade ettiğinizi düşündüğüm birseye itiraz ettim sezaryeni asla ve asla riskli yoksa savunmuyorum siz de başkalarını yonlendirmeyin diyorum. Selametle ✌🏾
Pinarb38_ Adige09 Adige09 tabiki kendimizce haklısınız bende yanlış ifade etmiş olabilirim sorun yok sağlıcakla kalın 😊
Sevda_123 [silindi] tesekkurler canm insaAllah saglikla kavusursun yavruna hem ssvd yapicaksin hemde devlette olucak bence bu konuda cok şanslısin Türkiye'de boyle bir doktor bulmak cok zor maalesef herseyi maddiyata dokuyolar artik hic bir sorun yokken bebegimde normal dogum pozisyonunu almisken körü körüne sezeryan olucam bu durum icimi o kadar acitiyor ki yinede vardır bir hayir diyorum ne yapalım
[silindi] Sevda_123 öyle gerçekten, bence hemen kabul etme, devlette de olsa biraz ısrar etsen yaptırabilirsin bence, kararlı olduğunu görünce şansına yapıcak doktor çıkar belki
ikizannesii TwinsmomDA iyilesmesini gectim birinden biri küvezde oluo genelde git gel süt götür derken uyuyamiosun noldu düsüncesinden dinlenmedigin icin daha bitkin oluon sezeryanla hic cekilcek bi sıkıntı degil insallah rabbim herkese nasib eder