Yel282828 Maşallah sana nazar değmesin hemde ikiz doğum ve normal çok.cesaretliymis gerçekten.turkiyede ikiz doğumu hayatta normal.yapmazlar doktorlar ama senin kadar cesaretliside nadir görülür bence..bebisine bir an önce kabus inşallah canim
nektarin_moms ikizannesii Maşallah size 👏🏻👏🏻 Bize de cesaret oluyorsunuz. Analı babalı büyüsünler inşallah🙏🏻
[silindi] TwinsmomDA İrandayım şu an İranda yaşıyorum demiştim ya canım, Türkiyede memleketim Şanlıurfa
Pinarb38_ Adige09 ben ameliyat önermedim yanlışınız var ama her normal doğum kolay olmayabilir her sezeryan da zor olmayabilir bunu anlatmaya çalıştım
Adige09 Pinarb38_ yooo ben herkese oneririrm yazmissin okudugumu anlayabiliyorum çok sukur senin yorumuna açıklık getirdim bakış acin yanlis sezaryen sadece hayat kurtarır dedim oke !
Pinarb38_ Salcali alakası yok inanın gerçi bünyeyle alakalı benim yengem de normal doğum yaptı 1 hafta yattı resmen ağrım var dedi yani gönül ister ki normal doğum olsun ama sezeryan da korkulacak Bi durum değil içiniz rahat olsun
Pinarb38_ TwinsmomDA lütfen ama ne biçim konuşuyorsunuz hanım efendi sezeryanlı olsaydım bebeğimi bakamazdım demiş Ben de orada açıklama yaptım Ben de sezeryan lıydm ama ben de bebeğimin başında nöbet tuttum yani sezeryan Korkulacak bir şey değil Bunu açıklamaya çalıştım Yoksa durup dururken gidin de normal doğum yerine sezeryan olun demiyorum hiç kimseye lütfen ama bünye meselesi bu
Ltfy kyr9324 🤦🙈 biz son kontrolde 38+3 te 4080 gr 48cm boydu 🤦 salı günü tekrar kontrolümüz var gitmeye korkuyorum 🙄🤷🏻
kyr9324 Ltfy Benim doktorum kilo tahmininde 50 gram yanıldı sadece,Kilosunu tam tutturmus yani.İnşallah seninki fazla ölçüyordur
[silindi] TwinsmomDA hastane sistemi farkediyo tabi iyi ya da kötü diyemem ama doğum konusunda çok daha iyi olduklarını söyleyebilirim
Pinarb38_ Adige09 yaptığım açıklamayı da okumuşundur o zaman kardeşim neden önerdiğim de 😉yoksa durup dururken gidin sezeryan olun normal doğum kötü demiyorum lütfen ama
Pinarb38_ Adige09 sezeryan olunca kaç gün kalkamazsın bebeğinize bakamazsınız düşüncesi var buna binayen söylüyorum korkulacak bişey yok sezeryan dan diye
Adige09 Edakarahan bacim siz okudugunuzu anlayamiyorsunuz herhalde beyninizdeki önyargılar buna izin vermiyor sanirim demogoji yapip konuyu saptirmayin! Sezaryanı herkese öneririm demiş ben de ameliyat olan birseyi herkese onermeyin sezeryan sadece hayat kurtarir dedim.Kendisi prenses dogum oldugunu iddia etmis bende herkes prenses ozel hastanelerde dedim kimseyi asagilamadim yani sezeryan yapiyor diye mecburi durumlarda zaten yapılmaması sacmalik kapiş !
Pinarb38_ Adige09 neden insanları iteleyerek konuşma gereği duyuyorsunuz anlayamadım buradaki birçok insan gibi ben de hamile bir bayanım ve Birbirinize daha itinalı daha kibar konuşmamız gerektiğini düşünüyorum
Adige09 Pinarb38_ itelemek derken ? Sizi kirdiysam özür dilerim amacim bu değildi sadece yanliş ifade ettiğinizi düşündüğüm birseye itiraz ettim sezaryeni asla ve asla riskli yoksa savunmuyorum siz de başkalarını yonlendirmeyin diyorum. Selametle ✌🏾
Nevo ikizannesii gözünüzaydın hayırlı olsun canım inşallah hemen çıkar küvözden sağlıkla kavuşursunuz benim oğlumun adı da Yavuz Selim 💙adaşlar Allah hayırlı güzel gelecekler nasip etsin ikizlerine de banada nerde varsa inşallah