Meryemd Slm arkadaslar halk arasinda hamilelikte anne eger guzellesiyorsa bebek erkek cirkinlesip yuzunde lekeler oluyorsa guzelligini kiza vetdigi icin bebek kiz oluyormus😉dogruluk derecesi nedir yasayan var mi tecrubeli anneler🤔
Deletedmom317 Meryemd benim erkek bebek. Yüzüm mafoldu sivilce dolu acıyo bide. Normalde hiç yoktu cildim kuru
Sema12 Meryemd ben oglmda cok gzellestm gercektn suan kizima hamileym ama ayniym siwilce lekelenme sisme odem fln yok bilemedm 😂😂🙊
Htcglgnaksy Meryemd benim erkek ilk 3 ay içinde yüzümdeki tüm sivilce siyah noktaların hepsi bitti herkes sen bi güzelleştin diyor ☺️
Deletedmom00260 Benim bebeğim kız, herkes daha da güzelleştin diyor😂 Tabiki doğruluk payı yok canım bunların.
Dilankenger Benimki kız aksine güzelleştiğimi söylüyorlar . yüzümde lekelenmedi . son aylarda lekelenmezse şuan gayet iyiyim kendimi ve kilolarımı seviyorum 😂😊
akrky Benim de kız bebek ve hamile kaldigim ilk zamandan beri (35. Haftadayiz) yüzüm berbat kendimi asla beğenemiyorum her gun 3 5 sivilce cikiyor resmen yüzüm bebek gibiydi ama hep iz kaldı sırtımda göğüs bölgemde bile sivilce cıktı 😔
Fgnygz Benim kız ama herkes çok güzelleştin diyor oğlumda yüzüm çok şişmişti koca burunlu tombul yanaklıydım 🤷♀️
Rabiaa59 Meryemd Benim de kızım olacak hiçbir şey çıkmadı yüzümde ☺️ Aksine daha da güzelleşmişsin diyorlar 😂
Dibeee Meryemd benim kızımda tüm belirtileri erkek yönündeydi karnım sıvrı suratım pürüzsüz VS bence hormonlarla vucutla alakalı hiç bir alakası yok
20182019 Meryemd onu blmyrmda kizimda kalcam baya ckmsti 25 kilo olmstm oglmda toplasn kilo verdm snra aldm 10 kg anca almsmdr belki oglmda gobegem ckti kalcm ckmadi
Bbbsr Meryemd bencede doğru burda kızı olcaklar güzelleştin dediler flan diyolar ama güzellikten kasıt o değil. Benim oğlum olcak ve yüzümde hiç bişey olmadı ne sivilce ne kararma ama kızı olan arkadaşlarımın hep yüzünde sivilceler cıkmıştı bazı bölgeler siyahlaşmıştı bence genelde doğru cıkıyor istisnalar vardır.