NuuuuurB Kızlar herkese merhaba 31+1 olmamız gerekirken 30+4 çıkıyoruz ultrasonda bugün kontörümüz vardı doktorumuz sıkıntı etme en azından kilo alıyor dedi ama ben çok tedirginim aynı durumu yaşayan var mı yardımcı olur musunuz 😢 🙏
Momsss6537 NuuuuurB canım bendede var o gün çok önemli değil allahtan 2 3 hafta değil doktorum sorun olmadığını söyledi bana bende 34+1 im
Fadimedemirbas Kilosu felan nasılmış peki sıkıntı yapma sakın 1 2 haftadan birşey olmaz diye duymustum
NuuuuurB Fadimedemirbas doktor kilosunun ilerlediğini söyledi en azından sabit kalmıyor sıkıntı yapma dedi ama yine de sıkıntı yapıyorum maalesef 🙈
Balimm @NuuuuurB stres yapma her hafta her gidişimde değişiyor bnm ölçümleré göre de degisebiliyor ben 30 haftalık kontrole gittigimde ulturasinda 29+4 göründü bebeğim bnde de biraz endişe oldu daha sonra rapor için gittim 31 haftalikti gittiğimde bu defa 31+2 olarak gorundü öne geçti bi geriye gidiyor bı öne geçiyor doktorum bi hafta ya kdr farklılık olabilir normal dedi
NuuuuurB Balimm 2 haftadır kilosu ilerliyor ama nedense yaratısına göre 4 gün geri gözüküyor inşallah bir daha ki birimde değişmiş olur