Evett kızlarr şöylemi böylemi derken doğurdum her gece gir bilgileri oku ay o nasıl doğurmuş ay bu ne hissetmiş derken olduda bitti biz 5 günlük olduk kuzum yanımda uyuyor bende bi sizlere yazayım dedim. Yararlı oluyor kendimden biliyorum.
02.12 saat 8 de yatışım yapıldı damar yolum açıldı lavman yapıldı nst takıldı saat 11.20 de ameliyathaneye alındım. Belimden spinal için iki kez deneme yapıldı olmadı üçüncüsünde oldu bir an olmayacak diye korkmuştum. Spinal iğne hakkında şunu söyleyebilirim stres ederseniz olmuyor kendinizi baya salmanız gerek relax olmak tabi ilk kez bunları yaşayan biri için biraz zor ama iğne gerçekten can acıtmıyor öyle.
Birden buz gibi ameliyathane de bacakların sıcacık oluyor yavaş yavaş ve bacağımı kaldırmamı söylediler kesinlikle kaldıramadım.
Bu iğneden sonra 10 dakika sohbet ettik ve oğlumun sesini duydum ☺️ Muazzam bi duygu💙
Bence herşey asıl doğumdan sonraya bakıyor uyuşman yavaş yavaş geçiyor rahim toparlaması için serumlar takılıyken ağrılar biraz artıyor ilk ayağa kalkma kısmı biraz can yakıcı uyuşukluk geçene kdrki sürede felç kalcam korkusu geçmiyor falan ama şimdi evimde yanımda oğlumla yatıyorum herşey geçici güzellik kalıcı🥰
Allah isteyen herkese nasip etsin🙏🏻
Merak ettiklerinizi cevaplayabilirim..