elifelif23w mrblar arkdaslar bir kizim var yeni 2 yaşına girdi 27 haftalikta hamileyim karsa tayini çıktı eşimin orda özel hastane yokmus ordaki devlet hastanesi nasil gidenler memnunmu birde normal doguma ne derler iki dogum arasi 2 sene 3 ay olucak
aysenur4 elifelif23w karsta kadın doğum yerimi yada bişeyimi ne eksikmiş galibabilmiyorum ama cünki bi tanıdıgım ordan buraya gelip dogurdu cocugunu orda bişeyin olmaması medeniyle ama tam olarak neydi hatırlamıyprum
Tugceeeky elifelif23w merhaba bende karsta görev yapıyorum. 7 haftalık hamileyim. Yeni doktor arayışına girdim kafkas üni hastanesinde hasan çılgın var çok meşhur. Ama pek sıra bulunmuyor çok yoğunmuş. Sadece sezeryan yaptırıyormuş diye duydum. Özel muayenehanesi olan Hacer hanım var 1 defa ona gittim memnun kaldım gibi ama zamanla anlaşılır. Bir de övülen pembe diye bir doktor var onun da özel muayenehanesi varmış. Özel Tuncay Ok var hiçç önerilmiyor.Bildiklerim şimdilik bu kadar🤗
Balkizinanesi elifelif23w canım bi karslı olarak söylüyorum kadın doğum konusunda çok yetersiz bu yıl tatile geldim 2 li tarama testini randevu alıp yapana kadar canım çıktı seçenek yok özel hastahane yok Allah yardımcın olsun
elifelif23w Tugceeeky mrb arastrmada sezaryana almazlarmi beni gününü nasil ayarlayabilirim hasn beye birde özel muayanesi olanlar sezaryan yaptiriyormu