1anneadayi_ Merhaba kızlar merak ediyorum ilk hamileliğim bu, siz kaçıncı haftada hissettiniz bebeğinizi ? 😍
prenses_annesii2603 1anneadayi_ 16.hafta da hissettim şimdi 23. Haftadayım maşAllahı var hareketli benim prenses
Yenianne65 1anneadayi_ ben 18 haftamda hissettim arabada eve gidiyorduk eşimle o zaman kendini çok bariz hissettirdi ☺️
Ummugulsum_44 1anneadayi_ bende 16. Haftada hissetmeye başladım 17+4 üz gayet net hissediyorum döndüğünü vurduğunu çok şükür 🙏🏻
Merve_kucuk 1anneadayi_ Nerden baksanız 1.5- 2 ay var hssetmenize 😊 Ben 14 haftalıkken az bişey hissettim ama tam olarak 16. Haftalıkken. Şimdi 18+3 olduk daha iyi hissediyorum 😊😍
1anneadayi_ Merve_kucuk evet ya doğrudur daha erken tabi ama merk ediyorum ilk hamileliğim olunca bide 😍 oh oh ne güzel maşallah ☺️
Merve_kucuk 1anneadayi_ Aynen benimde ilk gebeliğim bende merak ediyordum ne zaman hissedeceğim felan diye☺ inşallah sizde en kısa sürede hissedersiniz😍
Arzuarzu Nasıl hissediyorsunuz o kadar erken ya 15+4 üm hala hissetmiyorum ve o kadar da istiyorum ki hissetmek😇
prenses_annesii2603 Arzuarzu ilk hamilelik te geç hissedilir derler ama kişiye göre farklılık gösteriyor canım birkaç hafta içinde hareketlenir seninki de inşAllah
Pnaronoruc Arzuarzu ben çok zayıf olduğum için karnım düm düzdü ve zayıflar daha erken hissediyormuş hareketleri ondan heralde böyle sanki küçük patlamalar şeklinde oluyordu pıt pıt diye atıyordu 😄
1anneadayi_ Merve_kucuk inşallah canım ya ☺️ Evet ilk ya nasıl bir duygu bir an önce hissetmek istiyorum
prenses_annesii2603 1anneadayi_ emin ol o kdr hızlı geçiyor ki ilk zamanlar sende hissedecksin inşAllah
Pnaronoruc 1anneadayi_ amin İnşaAllah Canım geceleri çok aktif oluyor Benim kuzum habire tekmeler hıçkırıklar ☺️
Arzuarzu Pnaronoruc bende öyle çok kilolu değilim ki😂 43 kilo ile hamile kaldım 47 yim şimdik 🙄 belki hissediyom ben anlamıyom bilemedim
1anneadayi_ prenses_annesii2603 inşallah canım benim ❤️ Evet daha hamile oldgumu öğrendigim gün dün gibi ☺️