deletedmom2626 Kuzular ultrasonda nedense bebeği tam göremiyorum ilk zamanlar hep gördük. Hani görünüda net değil. İdararınla gel demişti bi ara doktor ondanmı acaba
Deletedmom2224 deletedmom2626 o ilk zamanlar için geçerli sıkışınca kese yukarı çıksın da net görülsün diye. Bebeği net göremiyorsanız doktorun ultrasonu iyi değil demektir
duygusm deletedmom2626 Detaylı ultrasonda doktor bana “biraz sıkışık olmanız iyi olmuş, bu bize iyi bir fon sağlıyor” dedi. Yoksa illa sıkışık gel dememişlerdi.
Ummugulsum_44 Sesem ilk zamanlar idrara sıkışık istiyorlar bana da doktorum su iç gel demitşi 2 litre su içip gittim öyle görmüştü tabi 2 aylıktık o zaman şimdi istermi bilmiyorum sanmıyorum da son gittiğimizde dikkat etmedik bile idrara gördğ direk
Dilaemrh deletedmom2626 Sen yine sıkışık git bakalım biz 31 haftalığız sıkışık gitmemize gerek olmuyor net görünüyor. Ama ilk haftalarda doktorum sıkışık gel diyordu.
Misssimsek Ben ilk kontrolünde bile sıkışık değildim canım sık ış diyen de olmadı kesemizide net gördük. Ama kilo ile alakalı da olabilir ben baya zayif biriyim.
Misssimsek deletedmom2626 belkide canım olabilir bende sıfır göbek çünkü. Gerçi bu ara ye iç yat durumundayım biraz büyümeye başladı
pyymamm deletedmom2626 benim suyumun az olduğunu söylemişti detaylı ultrasonda . Resim verirken net değil o yuzden demişti