İkiz erkek bebeklerimiz olacak...
Eşimle sittin sene önce konuşmuştuk . Eşim tek çocuk . Aileyede düşkün baya. Ki ztn bende cok severim onları gercektende. te nişanlı olduğumz zamn ben babamın ismini koymak isterim demşti . Bnde aslında ben böle şeyleri cok onaylamam ama sen tek cocuksun tek evlatsın olur ama ikinci isim kesin koyarım demştm. Anlaşmıştık. Şuan işte onun isteği üzerine ilk başlara babalarımızn adı gelecek. Snra bnde Ediz ve Aras ismini buldum zar zor yok o onla olmuyor o bunla olmuyor dıye dıye son bunu buldum ve hep kafamda bu vardı kım sorsa aklımda bunlar var dıyrdum ztn oda buna şahitti. Snra gecen sordu napalım fln dıye dedım bunları buldum. Iyı guzel sevdi. Snra dün aksam kuzenı var kayınvalıdem var oturuyrz bu konu acıldı . Dedım bunlar olcak . Eşim bılmıyom dedı . Dedım konustuk ya gecen . Bı suratı dustü anlamsz bı seklde . Ediz olmasınmış. Ulan bunu smdı baskalarn yanında nıye dıyosun begenmstn gecen. Yok diğerleri ıkıncı ısım sartmı dedım evet bız oyle anlaştık boyle de olcak sinir olmustm orda ona ztn. Bugunde o işe gttinden beri tartışıyoz. Yok sevmemiş dıyrm nıye dun dondun bu zmna kadr ztn bısı demıyrdun. Ne oldu fln.. bır suru bırsu baska sacma sapan konular acıyor. Cok sinirlerim bozuldu. Ztn zar zor bunları buldum ya . Ztn soyısım uzun e baslara bırıncı ısım geldı o onla uyumsuz oldu o onla ztn cok zorlandm bılıyorda bunu. Nıyese bi değşti... napcam ben ... illede ediz olmaz derse . Aras la uyumlu ne bulcam ayaz fln koymak ıstemıyorum ztn 😔😔😭😭😭