sdnrkya
sdnrkya merhaba kızla, bilmiyorum artık forumda aktivmisiniz .. ama eğer benim gibi olupta böyle şeyler yaşayıp umudunu kaybedenler varsa diye yazmak istedim…
Kizlar hamileyim ❤️ 29+3 oldum çok şükür.
Oğlumuz olacak Allah’ın iziniyle. Tabi sıkıntısız bir süreç beklemiyorduk olanlardan sonra..
13 haftamda serklaj oldum. Yine büyük riskli gebelik geçirdim. Ama bir gece hariç Hiç kanamam olmadı, o da çok azdı zaten, biz tabi telaslanip hastaneye gitmiştik, yaşadığımız travmalardan sonra.. doktorum sağolsun ne gerekiyorsa herseyimiz le ilgleniyor bütün ilaclarimiz herşey ne varsa kullanıyoruz.. rahim agzim 13 mm ama zaten hiç çok uzun ommadi. Hamile kaldığım an dan itibaren 25 mm ile başladık… Ama çok şükür bebeğimin eşi yukarda olması gereken yerde. Kan değerlerim çok çok çok iyi. Hatta bu güne kadar bu kadar iyi olmamıştı. Gebelik zehirlenmem söz konusu değil. Çok büyük erken doğum riskim var evet ama bu günleri gordugumuze her gün şükrediyoruz. Çok ağladım çok çok korktum son ayların hiç keyfini çıkaramadım korkudan ama artık rahatlayabiliyorum çok şükür.
Allahima binlerce kez sukurler olsun. ❤️❤️