Esme Haftamdayım ve hala kusmalarım şiddetli şekilde devam ediyor :( bebeğe zarar verir mi bu bilginiz var mı
duygusm Esme Bir şey olmaz korkmayın, hamileliğin doğasında bu var. Kusmalar aşırı hale gelirse doktorunuza danışın. Ben 23. haftamdayım, halen düşük doz da olsa ilaç kullanıyorum. Zamanında çok kustum, çok şükür bebeğime etkisi olmadı.
Sultancaksen07 Esme yok vermez bunlantılar hamileliğin sonuna kadar devam edebilir ama benim 18 haftada tamamen bitmişti hatta bulantının olması iyi diye biliyorum yani bulantın varsa bebek iyidir
Sultancaksen07 Esme benimde çok fazlaydı ve beslenemiyorsan ilaç kullana bilirsin birazda olsa iyi geliyor en azından birşeyler yemeye başlarsın
Asellinannesi Canım ben suan 34 haftalıgım ve hala kusuyorum ara ara ki 4. Aya kadar sureklı cıkardım
Kutame_51 Esme canım 17.haftadayim benimde hala bulantilarim devam ediyo bir gün iyiysem diğer gün kötüyüm 13.haftadan sonra mecbur hap kullanmaya başladım çünkü bitecek gibi değildi ve bazen hap icsemde geçmiyor ama aslında bu iyi birseymis geliştiği anlamına geliyor her kadının hamilelik serüveni başka bizimkide bulantili malesef😕
Esme Kutame_51 Rabbim onlara sağlık versin kendim için değil endişem , kusarken bazen zorlanıyorum ve korkuyorum acaba çocuk bundan olumsuz etkileniyor mu zarar görür mü diye
Kutame_51 Esme çok iyi anlıyorum korktuğun seyin ne olduğunuda tahmin ediyorum ayıptır söylemesi ogurmekten oksurmekten insan alt kısmını zorladığını hissediyor bazen bende korkuyorum elim karnıma gidiyor ama şükür onlar hemen zarar görecek yerde değiller iyi düşünelim iyi olsun😊
Mrymkerem Esme ben beş aya kadar çıkardım hemde öyle böyle değil yemek yemeyi bırak aklıma gelince kusardım o kadar yani.. doktorla konuştuk endişe etmeyin dedi 4 buçuk aya kadar normal çocuk kendi besleniyor ama ondan sonra çocuk senden beslenecek dikkat etmen lazım dedi .. bir sürü vitamin verdi ama ben onları da içemedim midemi daha çok bulanıyordu.. ama bir iki hafta daha devam eder sonra hafifler merak etmeyin.. Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip eylesin inşallah
duyguyilmaz 5.aya kadar hergun uc kere falan kustum. Ogure ogure karnim kasilirdi. Merak etme yani sonra bigun uyandim bicak gibi kesildi.