Ayseaysegok Meryem15Denizzz bugday yagını sçlarnz dökülüyor dye mı kullanıyosunz bnm cok aşırı şaclarm dokuluyo cok azaldı 😣
Saraalp Kerastase kullanıyordum haftada 3 gün ama içime sinmedi bıraktım yüz maskesi vs de kullanmıyorum artık
Meryem15Denizzz Ayseaysegok Evet 2 haftadır kullanıyorum ama bi faydasını görmedim zaten sorunun asıl sebebini çözmedikçe ne kullanılsa boş da
Ayseaysegok Meryem15Denizzz bnm sorun demır eksikigi cok düşük b12 d vtnmı ılc kullanıyorum ama duzelmedı dha. serumun faydsını cok goren olmus belkı fayda edr dye bı umut ettm😣😐
Meryem15Denizzz Ayseaysegok Benim de sorunum troidim var ondan dolayı dökülüyor ne yaptıysam fayda yok🤨
Ayseaysegok Meryem15Denizzz ılac kullanıyorsunuzdr ama yınde dewm edyo galıba ınsllah dokulmenz durar azaldıkca canı skılyor ınsanın😣
Meryem15Denizzz Ayseaysegok kullanıyorum ama İşte saçım dökülüyor o döküldükçe içim gidiyor eskisine göre inceldi biraz 😔😔
Ayseaysegok Meryem15Denizzz anladm eskısınden dha guzl olr saclarnz ınsllah szde bı saç serunu arastrn ıstersenz belkı faydası olr doktra sorcam bn bı skntı olmaz derse denmk ıstyorum bklm
Meryem15Denizzz Ayseaysegok İnşallah ya ama sorunum Demir eksikliği demiştin önce onu bu hallet bence belki o sorun giderde dökülmende durur
Ayseaysegok Meryem15Denizzz ılacı başlattı doktrumz ama onceden de kullanıyordum düzelmıyor canım pekmezı falnda ıcemıyorum bulantı yapıyor ınankı şaştım kaldım milletin saçlarnı gordukce imrenıyo ınsan hamılelıkde sankı dha cok dokuluyo gbı oldu😔
Meryem15Denizzz Ayseaysegok evet döküyormuş arkadaşım şuan 5 aylık hamile oda dökülüyor diye almış makası kendi saçlarını küt kesmiş 🤦🏻♀️
Ayseaysegok Meryem15Denizzz 🙁 onunda canını skms demkkı hayrlsıı bklm canm ınsllah duzelr kesmye gerk kalmz😣