sonsuzlukk Ummugulsum_44. Bende 17 haftadan beri hissediyorum. Bugün 19+3. Bugün hissedemedim mesela hiç aklım çıktı. Sende de oluyo mu uzun süre hissetmediğin
Ummugulsum_44 sonsuzlukk oluyor evet ama günde en az 1 kez hissedersem rahatlıyorum öyle hiç oynamadığı olmadı çok şükür ama çok az hareket ediyor zaten günde 4-5 kez hissediyorum en fazla o da
Derya6121 sonsuzlukk bazen öyle hareketlı oluyokı hep oyle devam edecek zannedıyorum 2 gündür cok nadir oğlum biraz hareket et öZledım dedıgımde bır ıkı vuruyor sonra yine yok umarım yarın cok hareketlı olur😊 19+4 üm şuan
sonsuzlukk Dilaraozturk. Benim günde birkaç kez hissetiriyo normalde. Bugün bir kere hissettim sadece. Uzun süre sessiz kalınca korktum. Senin de uzun süre hissetmediğin oluyor mu
Dilaraozturk sonsuzlukk evet gecen 2 g7n hssetmedim artk randevu alıp doktora gdicegim sabah hareketlendi bugunde baya hareketliydi ama normalmiş düzensiz olması
ktnzehra49 Crn91 geçenlerde ilk defa hissettim ne yapacağımı şaşırdım dün bir iki defa ama bugün minik yaramazım hiç durmadı 19+3 🤰😂😂
simsekkiz8 Beyzamuhammed bendede ilk bebek ama ben 16 dan hoss ediyorum. Hatta bu gun awiri biwey oldu hic durmadi cokkk korkdummm pazartesi dr gitcemm
Beyzamuhammed simsekkiz8 ya aslında biz anneler istyrz ki hissedelim hemen ama bebek oluştuğu günden itibaren zaten kendini hissettiriyormus ama biz anlamıyormuşuz kendi minik hareketleri de kendi gibi minicik nasıl hissedelim biraz sanırsınız biraz büyümesini beklemek lazım 🙂🥰
Betulkisa Bende 19+5im ilk hamileliğim sag tarafimda ust uste 1 dakika boyunca kapi tıklar gibi şeyler hissediyorum tekmelerimi acaba çok merak ediyorum
EsraOzsusam Bende 17 den beri hissediyorum. 19+5 olduk dün izledim ve dışardan gördum hatta videoya cektim. :) pıt pıttı ilk hissetiğimde şimdi daha güçlü. Darısı başınıza :)
Ummugulsum_44 Ezgiklc ne güzel erkenden hissetmek ben çok şaşırdım tabi erken hissettiğime ama çok şükür bu günlere 😍🙏🏻😘