mrvakf50 Arkadaslar ikizlere hamileyim 9 haftalıgız bugun akşam yemeginde ciğer yedim bana kimisi zararlı bebege dediler sizce zararı varmı hamileyken ciger yedinizmi ?
Mucize34 mrvakf50 ben 16 haftalık hamileyim 2 3 kere yedim bu zamana kadar bişey olmaz kalbini bozma 😊 ama çiğ ciğere dokunma ,pismisini ye
Deletedmom00260 İlk üç ay doktorum tüketme demişti. A vitamini varmış ciğerde, kritik dönemde zararlı olabiliyormuş bebeğe,üç aydan sonra ayda bir kez o da küçük bir kase yiyebilirsin dedi.
Bilgeninannesi Evet zararlı. Yedim bi şey olmadı diyenler olacaktır ne olmasını bekliyolardı ki? Zehir içmiyoruz ya? Sakatatlar bebek için zararlı derecede protein içerir arada canınız çektiğinde az bir şey yiyin ama gebelik boyunca 1 dilim bile yenmesi tavsiye edilmez. Hangi diyetisyene ve hangi doktora sorarsanız bu cevabı verecektir.
mercan2020 mrvakf50 rahat ol hiç bir şey olmaz..fazla tüketme sadece Yedigün her şeyin yumurtanın bile iyi pişmiş olmasına dikkat et.
Meryem15Denizzz mrvakf50 ciğer yüksek miktarda A vitamini içerdiği için fazla tüketimi iyi değil A vitamini zehirlemesi yapıyor diye ama yeseniz bile ne kadar yemiş olabilirsiniz ki az miktarda bişey olmaz bence doktorunuza sorun yinede
Deletedmom2224 mrvakf50 ilk aylar ciğer uygun görülmüyor içeriğindeki fazla A vitamini bebekte doğumsal anomalilere sebep oluyor ama bir kereden bir şey olmaz tabiki dikkat edersiniz bundan sonra
Yenianne65 mrvakf50 üç aydan sonra bir porsiyon yenilmeli. İçinde çok fazla a vitamini var zararı oluyor maalesef 5 aylık hamileyim canım çok istiyor yine de yemedim