Netdlxx Plasenta previadan dolayı zorunlu sezaryen olmam gerekiyor. Sizce en iyi hastane hangisi tavsiyeniz nedir lütfen yardım edin 😔
Arvenceren Netdlxx ay o hastaneler çok kötüymş hiç iyi bşy duymadm Bn cebeci tıpta sezeryan oldum ilk çocuğum da 2. hamileligm orda olcak inş çok iyi bi hastane
Suheyla19A Netdlxx ikisinden de uzak dur zaten zekai tahir tasinda canim suan hiznet vermiyor ama allah etlik zubeyde ye de dusurmesin
Aycaorhan Netdlxx cnm geçen hafta şehir hastanesinde doğum yaptı arkadaşım çok iyi özel gibi işgileniyolar diyo bende oraya gidicem inşallah
Busra006 Netdlxx canım Zekai Tahir şehir hastanesine taşındı diye biliyorum yanlış mı ? Taşınmamış olsada bence tercih etmemelisin Zübeyde hanımıda tercih etmezdim ben olsam.. Devlet hastanesi arıyorsan Hacettepe veya Tıp Fakültesi doğum konusunda daha iyi diye biliyorum. 😌
Semraymz İlk doğumu Zekai tahirde yaptım hiç memnun kalmadım zübeyde hanımda aynısıymış çalışanlar çok kaba seni rahatlatacaklarına tersliyolar hep
Semraymz Tıp fakultesinde Refakatçide kabul ediyolar özel odada tutabiliyormuşsun benim için buda önemliydi zaten doğumdan çıkınca yeterince uykusuz ve yorgun oluyosun en azından bebekle ve seninle ilgilenecek birinin yanında olması önemli bence
Tobeto Zekai tahir burak hastanesi sehir hastanesine tasindi artık orasi yok. Ben sehir hastanesinde dogum yaptim benimde erken ve riskli dogumdu. doktorlarda hemsirelerde cok iyi ve alakalilar tavsiye ederm
Netdlxx Busra006 Herkes aynı şeyleri demiş sağ olun ilgilendiniz.. Ben Ankara’da oturmuyorum bulunduğum şehirde riskli doğumu üstlenecek doktor yok. Ankara’ya yönlendirdiler. Elim kolum bağlı hiçbir şey bilmiyorum hangi hastane bu doğumu gerçekleştirir 😔
Shrdrn Netdlxx canim onlar.zaten sehir hastanesine gitti hacettepe 12 haftadan snra almiyor.bilgin olsn
Busra006 Netdlxx kaç haftalıksın ki canım? Belli bir haftadan sonra devlet hastaneleri senin adına yeni kayıt dosyası açmıyor ama sadece doguma alıyorlarmı bilmiyorum bir araştır derim. İnşallah sağ salim alırsın bebegini kucagına 🤲🏻
Shrdrn Netdlxx 12 haftadan once giris yaptirabilir ve kontrollere gidebilirsn snrasinda hastane kabul etmiyo
Tobeto Netdlxx açılmam oldu erken oğum oldu ben sehirdisindan gittim 26 haftalik ona rağmen aldilar .sehir hastanesini tercih edebilirsin
Suheyla19A Netdlxx anlatilmicak kadar kötü ne desem bos suan akrabalarim dogum yaptı bir gelinimizi orda dogumda kaybettik yengem ablam orda doğum yapti ikiside lanet ediyo bir odada 5 kisi yatar mi yaa sanci odasi desen hareket etmene musade etmiyolarmis vs vs
Semraymz Sibl8 ben doğuma gittiğimde ebe hanımın canı sıkılmış boş durmaktan hadi başlayalım dedi doğurtmaya ayrıca kan tutuyor beni tansiyonum düşmüş gözlerim kararıyo yürüyemiyorum doğumhaneye kadar yürüttüler beni ömrümde unutamam orda gördüğüm muameleyi sana iyileri denk gelmiş