Evet Anneler kasım 2018 evlendim hemen gebe kaldım ama dış gebelikti yani kese vardı kalp atışı yoktu ve kendiliğinde bozuldu kürtajaaa gerek kalmadı daha sonra korunduk folik asit kullandım ve tekrar gebelik düşündüm 2 Mart Son Adet Tarihim di Ve gebe kaldım gebelikte hiç bir sorun yaşamadım taaa ki renkli Usg de kızımda böbrekte kisttiii çıkana kadar ve hep dua ettim yapacak bi şey yok her şey allahtan dedim ve bir ay sonra suyum fazla çıktı şeker testi yapıldı ve bi sorun yoktu normal dendi ve zaman geldi 39.2 Spinal Sezeryan yapılacaktı çatım yoktu ve ben zaten Spinal sezeryan düşünüyordum suyum ve. Nişanım gelmemişti sancı yoktu halen Sezeryan günümün sabah biraz sarı akıntı olmuştu nişandı galiba gel gelelim Sezeryan günüm 2 Aralık saat 8.de yatışım yapıldı hemen 30 dk sonra ameliyathanedeydim uyuşturuldu ve hiç acı olmadı korkmayın Sıcaklık oluyor sadece sonda orda takıldı ve başladı 10 dk sürmedi kızım annem çıktı 🤲🙏🏻🧿 ama kızlarr usgdee kilo 3100 dü ama 2700 çıktı bebek Usg çok inanmayın sadece Plasenta çıkarken Ağrı oldu sonra hafif bi narkoz verildi uyudum 30 dk sürüyor bu arada Spinal Sezeryan sonra hemen odaya çıktım bebeğim geldi emzirdim ama ağrım vardı olmuyor diyemem ameliyat ve çok Ağrı kesici uygulamıyorlar bilginiz olsun kızlarrr hemen yürüyün söylediklerinde hiç çok fazla uyumayın yürüyün çok önemli ve yere sakın bakmayın hep yürüdüm gece hiç yatmadım emzirdim bebek doymuyorduu mama istedim sarılık olmasın diye siz onlara bakmayın isteğin sarılık olmasınn bebek beyni etkiliyor ama enjektörlee verin sizi emmez sonrasında bu kadar kızlar ben bir gün kaldım eve geldim bir gün sonra bebek ben duş aldık rahatladık Sezeryanda süt çok ve hemen gelmiyor sağma makinası alın
ve şimdi yanınızda olması gerekenler
en az 2 kişi yanınızda olsun
kahve sek
bol su
hoşaflar
gaz yapmıycak çorba
bebek için 3 4 takım
ve malzemeleri bebek bez pişik kremi alt bezi ne varsa alın valiz yapın
terlik
çorrap
ped
3 takım gecelik