Mrve26 kozlar 30 haftadayim fakat dun geceden bu yama habire wcye gidiyorum bugun 3ncü ic camasirim ve surekli islak siz bu haftalarda yasadiniz mi bu durumu sancim yok agrim yok ama hep islagim 🤔☹
Tugraninannesi Mrve26 benimde merak ettiğim bi konu bende 31+5 deyim bende günde iki kere çamaşır değiştiriyorum
Miniksehzadem Mrve26 ayni durumu bende yaşıyorum canım 35 haftaligim bende yaklasik senin gibiyken başladı. Günlük Ped kullan ilerleyen dönemde daha sik oluyor akıntı da oluyor
Mrve26 Tugraninannesi ben gunde ne 2 ne 5 ama dun geceden bu yana habire wcdeyim sabah 6 ya kadar wcye tasindim resmen hele bu sabah bi baktim ic camasirim su idrar degil olsa kokar sonra degistim kahvalti yaptim yatavgi topladim yine wcye gittim yine islak ☹
Edirefp Mrve26 hastaneye gidin bi ped koyuyorlar o maviye dönerse suyun geliyor demekmiş. Bi gidin ne olur ne olmaz tedbiri elden bırakmayın
Mrve26 Obsesifk doktorumu aradim kuru ic camasir giy sokaga in en bastan sona dogru yuru ewe cik dedi egeric camasirin islak ise hemen hastaneye gel dogumhanede turnusol kagidi taksinlar sana dedi ins suyun degildir dedi cok korkuyorum suan 😫😓
Hediyenaze Benım de 33. Haftada oldu oyle idrar sandim ama bebegin suyuymus 34.haftada bebeği sezeryanla aldilar 40gun erken dogmus oldu kizim
Obsesifk Mrve26 akıntıdanolabilir canım sen doktorunun dediğini yap çünkü benimde elim kadar ıslanıyor kilotum ama akıntıdan içini ferah tut
[silindi] Mrve26 kötü düşünme bir şey olmaz Allah’ın izniyle sen doktorun dediğini yap sonuçta o da önlem amaçlı söylüyor. İyi düşün Allah’ın izniyle bir şey olmaz
Mrve26 Obsesifk sokaga ciktim yurudum geldim yine islak ama akinti degil bildigin su islakligi var ayiptir soylemesi kokladim bile idrar mi diye idrar gbide kokmuyo simdi ewdeyim esimi bekliyorum gelsin gidicem yoksa icim rahat etmicek
Hediyenaze Yaren_derin kilosu iyiydi cok sukur 2.5 kılo doğdu ıkı hafta kuvezde kaldı suan ıkinci hamıle allah once saglik.sihat versın bebeğime ama icimde kaldı ilk bebeğinde emzirmedim kuvezde olduğu ıcın bu bebeğinde hemen kucağıma alıp emzirmek ıstıyorum 😊
Demir Kızlar su geliyor olsa sürekli gelir değil mi? Yoksa ara ara şeklinde de olur mu? Sizi takip edip üzülürken az önce benimde geldi😕17 haftalığım bu zamana kadar hep çoook fazla akıntım oldu ama bu sefer su gibiydi🙁
Oglannesi Mrve26 canım o bencede vardı doktora gittim alttan muayene yaptı idralmis benimde ıslanıyodu suyum geliyor sandım değilmiş suyun gelince hiç durmuyo suyun zaten sürekli geliyo korkma ve kendini fazla alttan muayene ettirme
denizci35 O sulu akıntı bende de 30. Haftadan beri oluyor.Bende çok korktum ama dr akıntı dedi koku yok dedim korkma dedi fitil verdi ama ben fitil kullanamıyorum bi türlü akıntıyı çekiyorum sürekli çamaşır değiştirerek peçete koyarak idare ediyorum