Zeyker 36+0 haftalık hamileyim. Bu kontrole kadar hep 1 hafta önce gidiyordu. Bugün 35+4 hafta ile uyumlu çıktı. Son kontrolden sonra 20 gr almış sadece. Ben kilo almışım ama. Bebeğe kilo aldıran önerilerinizi bekliyorum. 25 aralık günü sezeryan için gün verdi doktorum.
Seda_123 Zeyker Canım ben muz ve yanında süt içiyordum haftasıyla uyumluydu hep kilosu 31.haftada gittim kilosu az cıktı çünkü dikkat etmemistim süt içmemiştim muz yememiştim gerçekten kilo aldırıyor süt ve muz tavsiye ederim👍
Glybskl Zeyker canım yumurta peynir hergün iki muz 3-4 tane ceviz yiyorum haftada iki gün balık sardalya yiyorum benim 15 günde 500 gram bebeğim aldı 150 gram ben almışım faydalı olur inşallah 🤲🏻🙏🏻❤️
Sinif177 Zeyker benim de 34+5 te 2050 g dı. Forumda okuduğum yazılarda bir annemiz muz ve sütü rondodan geçirip günde 3 kere içmiş. Günde 2 kase süt içmiş. Ben de onları denicem. Bu şekilde beslenme ile 5 günde 200 g almış bebek. Ama doktorun bana dediği sen ne kadar yesen de plasenta bebeğe bunun az bir kısmını veriyor. Ondan bebek kilo almıyor dedi
gokerhalideda boza, peynir, süt, kuruyemişlerde kilo aldırıyor canım. özellikle badem, ceviz, fındık. günde 10-15’er tane yemeye özen göstermelisin😇
Zeyker gokerhalideda çok yemekten de korkuyorum doktorum son kontrole kilo almadan gel lütfen dedi. Ben kilo almadan bebek nasıl kilo alacak bilmiyorum 🤷♀️
Zeyker Sinif177 evet bazen naparsan yap olmuyor. Ben kilo alıyorum ama benim beslendigimle aynı orantıda büyümüyor. sola yatınca daha çok oksijen gidiyormuş bebeğe kordondan. Sola yatıyorum.
Mervezumra Minigiiiinannesii Allah ALLAH ilk hamileligimde de simdide iciyorum hicbir zararini gormedim
Senaeksi Bence almayan bebek almıyor yediğim kaşarın hesabı yoktu günde bir maden suyu ve bi şişeye yakın süt mutlaka içerdim kuruyemişler meyveler tatlılar afedersin çıkan çocuk 2900 oldu bana kalan 25 kilo 😏😏 çocuğun sağlıklıysa kilosuna takılma bence 👍🏻
Flower Bence muz pekmez hurma kuru incir fıstık fındık ceviz benim bebek 27 haftada 910 grdı ultrasona göre 5 6 gün küçük çıkıyordu 30 haftada 1800 gr oldu gününü yakaladı bende bunların işe yaradığını düşünüyorum özellikle muz ve pekmezin