Bernadmrk Haftadan çatlaklı selaaam 🙋♀️ Ne zaman çatlıcam diye beklerken hayırlı olsun minicik başladık yanlardan 🤔 ama neden böyle sadece karnımın yanları oldu anlamıyorum karnımda hiç yok nerdeyse sadece yanlar ve bacaklar ☹️ bişey kullanmadım bugüne kadar hiçte yoktu sona yaklaştıkça başladı 😭 bişey kullanıyor musunuz kızlar çatladınız mı sizler benim gibi yanlardan çatlayan varmı 😊
1dem Bernadmrk ilk gebelikte hiç olmadı çatlak. Şimdi de 20 haftalığım inşallah olmaz. Ama garantisi de yok her an olabilirim 🧐
Elfida10 Bernadmrk bende göbeğim haritaya döndü resmen. Lierac kullanıyorum kantaron yağını kullanıyorum inş faydası olur
Byza Bernadmrk ilk öğrendiğim gün başladım yağ sürmeye ne bulduysam kullandım kim ne iyi geliyo dediyse en ucuzundan en pahalisina 32+5 gunluguz kalcamda ve bacaklarımda var hemde aşırı derecede dua ediyorum karnimda olmasin diye
Mervezumra Bernadmrk ben 36 haftalik hamileyken ilkinde bir sabah kalktim dusa bir girdim popomda catlaklar olmus ksrima krem kullaniulrum yag filan karnimda uok ama popomda var 2. Hamileligim simdi tekrar basliycam
Bernadmrk Sabgul42 karın gergin olduğu için sanırım belli olmuyor doğumdan sonra ortaya çıkıcak gibime geliyor 😊
Bernadmrk Byza bende çok fayda ettiğini düşünmüyorum olucaksa illa ki oluyor ben hiç sürmedim küçük küçük başladı mesela cilt yapısıyla alakalı herhalde
MelekTly Bernadmrk Aynen öyle oluyor sanırım. Doğumdan sonra farkettim karnımın alt kısmında bi kaç tane. Belki vardı ben farketmedim, belki de doğumda zorlanırken oldu 🤷♀️
Breeze Genelde badem yağı öneriyorlar ama bunu 15.haftadan itibaren düzenli yağlamak lazımmış. Göğüs altından diz kapaklarına kadar