kader_ugur kızlar benimle aynı haftada olanlar iştahınız nasıl nasıl gidiyor neler yaşıyorsunuz bebişler hareketli mi buyrun sohbet edelim 😍🥰
zelis63 kader_ugur bende 23+5 😅 iştahim normal canm 4 kilo aldım sabah kahvaltıyı çok iyi yiyorum. Bebeğim bzen çok hareketli bazen çok durgun geceleri bazen çoşuyor 😅 dün gece sağ tarafa toplandi bir taraf top gibi şşti resmen 😅 sende nasıl canm durumlar
mervella kader_ugur biz 23+2 deyiz iştahım normal fakat hareketler yavaşladı sanki daha az hissediyorum daha hafif 1-2 hafta önce daha sertti 🤷🏻♀️
kader_ugur zelis63 benim de şu iki haftadır çok haraketli bazen hiç kımışdamıyor benim iştahım tam düzeldi derken dün sabah kahvaltı yaptım sonra ne varsa çıkardım inşallah böyle devam etmez ilk dört ayım çok kötü geçti bulantı iştahsızlık kusma 😔
Songul1107 23+4 olduk bizde iştah normal kahvaltı süper iştahlı ama 😀 geceleri cok hareketli maşallah benim kızım
zelis63 kader_ugur çok şükür bende bulantı hiç olmadı güzel gecti ilkte baş ağrım biraz oldu başka sorun yaşamadm . Cinsiyetiniz belli mi
mervella Bambaman normal diyorlar bu haftalarda 28 e kadar düzensiz olur ama yine de bazen endişeleniyorum