F_NUR_K-S 15 haftalığım doktora gittim erkek dedi, bu zamana kadar herkes kızın olur kıza hamilesin falan demişlerdi, ben de psikolojimi ona göre ayarlamıştım, sonradan değişme olan var mı? Dr erkek deyipte kız çıkan?
Faray F_NUR_K-S Burda öyle olan çok hanımın yazısını okudum. Dilersen geçmiş yazışmalara da bakabilirsin, güzel bir hamilelik diliyorum 🌸
Funal Bende aynı durumdayım 2 doktor erkek dedi 2 doktor da kız dedi şuan 18 haftalık ama hala belli değil ne olduğu 😂
F_NUR_K-S Funal Çok gıcık bi durum yaaa 😄 Kötü anlamda demiyorum ama insan bi emin olmak ister can sıkıcı bişey yani ama tek derdimiz bu olsun ya 😃 Rabbim beterinden muhafaza etsin
Hayalperesttt Kızım da 16 haftalıkken yüzde 90 erkek dedi ki doktorumuz süper bi doktordu 20. Haftada aaa kız bu dedi 😂ama herkez yaşıyacak diye bi şey yok
F_NUR_K-S Hayalperesttt Şu an buraya yazanların ekserisi yaşamış bu durumu 😂 herkeste sonunda 'herkeste olmaz rabi demiş' 😂😂 şu an asla emin değilim şüphem vardı ama artık şüphe gitti tam bi araftayım durunu yaşıyorum 😁
-fv- Bana da başta erkek sonra kız dediler pipi gösterildiği halde🤭 arkadaşımda benden bi ay önce aynı şeyi yaşadı😂oluyo yani de herkes için olacak diye bişe de yok☺️
F_NUR_K-S -fv- Bize de gösterdi ya, bi kaç kişide de böyle olmuş iyice kararsızlaştım ne diyeyim hayırlısı 😀
Meryemd -fv- gosterdikleri pipi bu sekildemiydi https://i.hizliresim.com/GZr3RN.jpg bnada sonra kiz dendide
Meryemd -fv- gosterdikleri pipi bu sekildemiydi https://i.hizliresim.com/GZr3RN.jpg bnada sonra kiz dendide
Duyguluuu Canm Bana da önce erkek dedi çıkıntı pipi falajln sonra kız olduğu kesinleşti 17 haftada kesin Kız dedi yüzde yüz kıyafet al dedi🤰
F_NUR_K-S Duyguluuu Mmm, tüh ya niye böyle oluyor ki 😒 neyse ben yine kendimi çok kaptırmayayım madem 🤷♀️
Leyla9292 F_NUR_K-S bana da herkes kesin kız olacak dedi tüm belirtiler rüyalar hep kızdı doktor da önce kıza benziyor dedi 13 haftalık iken 17inci haftada kesin erkek.
F_NUR_K-S Leyla9292 Anladım, Bende de bi takım rüyalar öyle olduğu için kendimi %100 inandıramıyorum da, bakalım renkli ultrasında 5. ayda belli olur tam, Hayırlı olsun evladınız
Yrnkrm F_NUR_K-S valahi bana herkes erkek senin bebeğin dedi bende erkek gibi hissediyordum ama kızım olcakmış eşimle hep kız istedik zaten inşallah benimki değişmez 14 haftalığız 🤗🤲🤲
zelis63 F_NUR_K-S 15. Haftada yanılma çok çok az olur kız dese belki erkege dönüyor ama erkek kıza pek dönmüyor bana kıza benziyor dedi erkek çıktı sonra
UmudumOldun F_NUR_K-S ben 🤚 Önce erkek dediler . Sonra kız . İnsan sabırsızlanıyor tabi ama en iyisi ayrıntılı ultrasona kadar beklemek
Deletedmom2224 F_NUR_K-S 15 hafta çok erken bir hafta değil ve erkek bebeklerde genelde değişmiyor ilk oğlumu 14 ikinci oğlumu 15. Haftada öğrendim bende. Tabiki mahalle teyzelerinin dediği değil doktorun dediği doğrudur alışırsıniz zamanla sağlıkla gelsin oğlunuz inşallah