Mustafaemine Hakkımızda hayırlı olsun daha tüp bebek yaptırmadık ama öyle içim kıpır kıpır ki hep hayal kuruyorum duygulanıyorum
Superisiii_12 Yakamoz1 gerçekten öyle Insanlar hep böyle yerlerde doğru olmasada ümit arıyor kendimden pay biciyorum hep form okurdum onların sevinciyle sevinirdm üzüntüsüyle üzülürdm tüp bebek hakkındaki bütün yazılarda
TwinsmomDA Superisiii_12 Teşekkür ederim o açıdan düşünemedim. Bi kaç kişiden duydum sadece bende taze transfer olmaz diye kesin bisey demedim öyle duyum aldım dedim . Sonuçta bende tüp bebekle hamile kaldım araştırdım o yüzden böyle bisey sordum kusura bakmasin empati kuramadım
Superisiii_12 TwinsmomDA önemli değil yaa kusura bakmayin tekrar vala bi anda duygularım kelimeler e döküldü Inslalah rabbim hepimizn yardimcisi olsun iyi geceler🤗😊
TwinsmomDA Superisiii_12 Allah herkesin yardımcısı olsun tüp bebek zor bi süreç her türlü yıpranıyorsun. Bebek beklemekte zor herkesin hakkında hayırlısı olsun iyi akşamlar
Superisiii_12 TwinsmomDA gerçekten hamile kalınca herşey bitecek sanıyordum aslında yeni başlıyoruz gibi oldu vay kese vay kalp hep bi telaş sonrası sagliklimi düşünüp duruluyormuş Çok zormus bebek beklemek sizin kacinci hafta şuan