Civcivim_34 Kızlar 14 haftada cinsiye öğrendiniz mi değişir mi acaba doktorum bana kesin erkek dedi ama ne bilim aklıma takıldı öğrenip de değişmeyen oldu mu
duygusm Civcivim_34 Soranlara hep yazıyorum, 13. haftada doktor %99 erkek dedi, çoğu kişi de erkekse değişmez dedi. Sonraki randevuya gittik kız 😄 detaylı ultrasonda da kız olduğu netleşti. Alışveriş vs için biraz daha beklemekte fayda var bence.
Belmaaa Civcivim_34 11+6 da gittim dün tahminde bulunayım mı dedi hayır dedim 😀😀 13 te özel kesin bilir söyler
Mucizebebegim3 Civcivim_34 gecen hafta 15.haftada erkek gibi ama emin olamiyorm dedi kordonda olablir dedi ..Bilemedm oglusummu olacak prensesimmi heycanla bekliyorum🙈🙈😊
Civcivim_34 Fkannesi iyi bari ona göre bir iki bişey aldım da insan öğrenince hevesleniyor o yüzden sordum canım sağol
anneliktadi @Fkannesi ben de 12+3 te kontrole gidicem, cinsiyeti sorup sormamakta kararsızım😊 sizin doktor kendi mi söyledi siz mi sordunuz? Endişem benim sorup da doktorun erken tahminde bulunması ve sonra değişmesi cinsiyetin🙈
Civcivim_34 anneliktadi özele gidiyorsan kendi söylüyor zaten sormadan da bana cinsiyeti öğrendin mi diye sordu yok dedim söyledi
Civcivim_34 duygusm illaki doğrudur tabi ama ablam da hep 2,5 ay da öğreniyordu oğlanlarını kızı sadece 3,5 da öğrendi hayırlısı bakalım iki hafta sonra gidicem
Sdayvs 14+4 te gideceğim bnde yeteri kdr buyuk mu acaba hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum sınrasinda
Nuryldrm Sdayvs emin olmak için 16-17 haftayı bekleyin derim doktorum 14. Haftada erkeğe benziyo dedi 17 de kız olduğunu öğrendim şuan 24 haftaliğim 3 ayrı doktora gösterdim kız dediler 😊
Civcivim_34 Nuryldrm Bana benziyor demedi ama kesin dedi değişmez dedi yılların doktoruyum falan diye de espiri yaptı bana güven alışveriş bile yapabilirsin dedi
Asya2020 Haftayı bekleyim ben 13+4 üm istesem Öğrenirdim ama net bilgi için 16. Haftamı bekliyorum alışveriş hiç yapmadım
Civcivim_34 Asya2020 ben de bi tane takım aldım sadece şimdi alışveriş yapmam ki daha erken hem herşey insanlar için
duygusm Civcivim_34 Hayırlısı tabii ki 😊 büyük ihtimalle değişmez zaten ama acele edecek bir durum da olmadığı için biraz daha beklenebilir sadece 🌸 bizimki biraz sürpriz oldu 😄
gamzosgamzos 13+6 da kesin kız alısverise bile basliyabilirsiniz dedi 36 haftalik olduk çok şükür degismedi 😊
Civcivim_34 Nuryldrm alışveriş yapmadım zaten sadece bi takım aldım olursa olur olmazsa durur yani gördükçe mutlu olmak için bi nevi ☺️
Civcivim_34 iillkkiimm işte bana da 14 de öyle dedi gayet de bacaklarını ayırmıştı bak bu pipi bu kordon diye de gösterdi adam ☺️ İnşallah değişmez canım
Brfnyldrm iillkkiimm benim kuzenim bi kaç doktora gitti erkek dediler sonra bi doktora gitti kız dedi tekrar kendi doktoruna gitti doktor dedi nr kızı bak pipisi burda kesin erkek dedi tekrar kız diyen doktora gitti dedi başka bi doktor erkek dedi yok bu erkek değil kız 6 aylık oldu tekrar doktoruna gitti doktoru dedi ewet kızmış anlıyacağınız artık kolay kolay kimseye guvenilmiyoo