Fatmayazar Kızlar 6 haftadayim ilk hamileliğim ve şuan karnım biraz ağrıyor ve akıntım var sizce normal mi bu belirtiler
Meryem15Denizzz Fatmayazar Gayet normal akıntı olması ağrı sadece şiddetli olursa ağrın ne olur ne olmaz diye doktora git ama şuan normal
Tubasim Fatmayazar benimde öyle canım karnım hep sızlıyor. Gündüz doktoruma da yazdım dayanamadım normal ağrı olması dedi. Bulantılarım da başladı benim
busrasahinn Fatmayazar anlıyorum seni canim benim ikinci ben bile korkuyorum bisey olursa diye ki bide plansız gebelik yani 😂
Fatmayazar busrasahinn 😀 benimki planlı ya bakalım Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah 🙏🌺
Fatmayazar Tubasim edaaedaa33 Evet kese göründü diğer muayene de kalp atışlarını dinliycez inşallah 🙏
Fatmayazar Gazel0606 ben ayın 17 sinde gidicem kontrole o zaman dinliycez Allah'ın izniyle 7 haftaya denk geliyor
Ceydaackgz Bende 7. Haftadayım hastalanıcakmışım gibi sancılar ağrılar oluyor ara ara ama kısa süreli. Bebek yerleşirken oluyormuş normal diyorlar 🤨