Ezgievrenn selam hurma yemeye ne zaman başladınız acaba 17.haftamdayım günde bir kez yada 2 günde bir kez yesem bişey olur mu
rabnaz6822 Ezgievrenn bende çok seviyorum ama rahat Doğum olsun diye kadınlar son gün gözüne gözüne vuruyo 😁bende günde 1 tane yiyorum Ama sevdiğim için ✌️
Ilknur_emin Ezgievrenn ben. Başından beri hurma yemeyi çok seviyorum 30 haftalık olduk hâlâ yiyorum hergun en az 5 6 tane yerim bir zararını görmedim fakat insandan insana farklılık gösterebilir
Elifzafer Ezgievrenn hurma yemenin bir zamani yokturki.açılmayi kolaylastirici etkisi var tabiki ama oda oyle hemen yiyince olabilen bir sey değil asla :) oyle olsa benim olurdu cunku gebeligimin basindan itibaren sutum olsun diye ve bebek icin gunde 3 4 tane yerdim cunku cok faydali bebek gelisimi icin.
Erdas_busra Hurma yı tek sayı yiyin. 1,3,5,7 şeklinde. Ve günde bir tane bir şey yapmaz. Şifa olur kuzuya. Ben 33 haftalığım yeni yeni günde üç tane yiyorum. Son haftalara doğru çoğaltacağım.
Ezgievrenn Erdas_busra bende şifa olsun diye hani içinde bir sürü besin değeri var diye istiyorum yemek
rabnaz6822 Ezgievrenn pazartesi 17 olucam 🙆♀️Hatta su aralar hurmayı yemiyorum çünkü çoğu insan diyor. erken haftalarda hurma erken Doğum riskini çoğaltıyomuş💁🏻♀️
aliayse20 Ezgievrenn istedigin kadar ye canim cocugun icin cok yararli peygamber efendimiz in de onerisi hamileler icin ha dogumu kolaylastirma etkisi varmi dersen son haftalarda evet ama suanda yemeyle erken dogum acilma vs olmuyo gayet de saglikli bi yiyecek kmsenin aon haftalarda ye demesine bakma ben 4 haftalikken den basladim yemeye 32+5 olduk halen yiyorm 😊