Sonunda bende melegime kavuştum kızlar 18 günlük olduk bugün gelelim doğum hikayeme hamileliğimin başından beri hep normal olsun istedim ama gun yaklastikca korkularim basladi yavas yavas aklim sezaryene doğru kaymaya başlamıştı 😄 neyse ayın 15 inde dr.kontrolumuz vardı doktor plasenta kireçlenmesi var halen normal doğum düşünüyosan doğumu konusmicam dedi bende düşünmüyorum sezaryen olsun dedim otur o zaman doğumu konuşalım dedi ve 18 kasım a karar verdik tabi sezaryen fikrini de eşim askeri personel yanimda olsun die düşünüodum bi yandan da görseniz ameliyata girmeden önce nasıl ağlıyorum nasıl ağlıyorum gözlerim sis kızarık bi yüz sedyeye aldılar beni eşim annem kardeşim kaynanam halalarım asansöre kadar benimle geldiler zaten o sırada çok sulu gözüm eşim geldi gözyaşlarımı sildi falan neyse götürdüler beni ameliyata halen ağlamaya devam neyse belden uyuşturdular beni igneyi yaparken biraz acıdı ve bacaklarıma biseler oldu ameliyat başladı bi 5 dk sonra melegime kavuştum 9 buçukta 10.10 geçe ameliyatim bitti gerçekten çok güzel bi duygu kızlar Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşAllah doğum yapacaklara şimdiden hayirli saglikli doğumlar dilerim...🤗👨👩👧