Selam kızlar burda çok sorular sordum gerçekten çok güzel bi platformdu. Artık son günlerim ve bebeğim gelsin diye çok sabırsızlanıyordum doktorum normal Doğum yaparsın demişti ve 3 Aralık gecesi sancı gelmeye başladı yok yine yalancı sancılar dedim eşim uyuyordu gece 3 te uyandım 4 e kadar sancı gecmeyince öyle 5 dakikada 1 vuran bi sancı değil bildiğin adet sancısı gibi bi ağrıydı. Eşimi uyandırdım sanırım geliyo bizim bebek dedim hemen gidelim dedi yok evde sancı cekicem dedim o arada tuvaletim gelir gibi oldu kalktım kalktığım gibi suyum boşaldı biz tabi panik olduk su hala geliyodu hasta bezi bile zor tuttu 2 tane evde değiştirdim durmadığı için sonra çıktık hastaneye gittik. Yatışım yapıldı nstye bağlandım 10 dakikada bir sancı giriyordu ebe sancı geldiğinde catalımı muane edip güzel gidiyosun dedi 8 de doktorum geldi oda kontrol etti ve 4 damla suni sancı verdi ve ondan sonra bende bitti hersey 6 saat sancı cektim ama yerimde duramıyorum sürekli alttan bakıyorlar çatalda zor duruyorum acıyo canım diyorum anlamıyorlar sancı girdikce yataklara yumruk attım yerden yere attım kendimi istemsizce düşündüm o an Çatala çıkıp bu acıyla nasıl ıkınıcam. Yapamazdım çünkü bacakları falan tutamıyodum sezeryan istiyorum diye bağırdım beni oyaladılar eşime doktorum normal Doğum yapar imza atmayın demiş bende sinirden eşime vurmusum tırmalamısım hatırlamıyorum😃 ama normal Doğum bana göre değilmiş sezeryan bana prenses Doğum gibi geldi veya Suni sancı verilmese belki böyle olmıcwktı odamda sancı cekseydim bide. Bırakmadılar beni sancın yüksek dediler her neyse prensesime kavustum ve herseye değerdi dedim 4 kilo bi tombisim oldu şimdi kokusuyla yatıp kalkıyoruz 🥰