Zelss 18+5 haftamdaym sol karnım kasığım ağrıyor bugün daha çok ağrısı normal mi bilmiyorum sizde var mı
asyaa15 Zelss 18+3 üm karın agrım oluyor benimde normal demişti dr.um bebek büyüdüğü için öle şiddetli degil ama inceden . Kasık agrısı da sagdan sola falan dönerken agrıyor. Cinsiyetiniz ne
Babyone Zelss kendınızı yoruyor olabılırsnz cunku bende de agrı oldu sanırım bıraz fazla ayakta durmak sıkıntı yaratıyo
susu8 Zelss 19+3deyiz cinsiyetimiz erkek 2 haftadır özellikle sol kasığımda aşırı sancım oluyordu çok şükür dünden beri yok bu haftalarda olabiliyormuş sanırım. Ama benim gebeliğim biraz riskliydi kanamalarım olmuştu daha yeni toparlanıyoruz Rabbim sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🌼 çok takmayın kafaya takınca daha çok ağrıyor inanın
duygusm Zelss Bana doktorum hafif adet ağrısı gibi ağrı olması normal demişti ama onun dışında sürekli sorar “herhangi bi ağrı, sancı oluyor mu?” diye. Bu gaz gibi basit bir şey de olabilir tabi ama ağrı fazlaysa veya ısrarcıysa ihmal etmemekte fayda var.
Benimguzelkiziim Valla yataktan kalkerken falan ağrı hissediyorum yada dönerken normal sanırım ciddi ağrıysa doktora sormanız gerek🙏
Burcaln ayni soruyu bende sorcaktim bugün 19 haftalik olduk dün geceden beri sol kasiğım ağrıdı ara sıra ve vajinama kramp girdi sanırsam rahim büyüdüğü icin☹️ endişelendim randevum 16.12 beklesemmi gitsem mi cok şiddetli de değil aslında
Zelss susu8 bugün fazla olunca korktum Allah bütün bebekleri sağ saglim dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Gizem007 Aynen oluyor yataktan dönerken bile oluyor bazen ama büyümeyle alakalı tamamen korkmayın Kızlar ☺️
Ylzmeric Valla bende aynı durumdayım açıyor sertleşiyor karnım olabilirmiş ama buyudugunden dolayı 18+5 bizimde..
Zeynep_ilk Zelss benim de 18+3 ama çok şükür pek ağrım yok arasira oluyo ama daha cinsiyetini öğrenemedik 😔😔