tuba-ozdogan kızlar 25 haftalık hamılym bugun seker yuklemedıne gittim cocugun kafası ssagıda ayakta cok durma dogum kanalıns baskı yapıor dedı varmı bole basına gelen bide susn cok mıdem bulanıyor seker yuklemedıyle alakası varmı
Mrvsln54 tuba-ozdogan instagramdan çağrı gülümser diye bi doktor var çok iyi bi doktor her soruya cevap veriyor ona sor derim. Doktorun cevabı daha iyi olur. Şeker yüklemesi hakkında da baya bi hikaye atmıştı
Alparslnbuss tuba-ozdogan bana da öyle demişti ama şeker yüklemesi ile alakası yoktu bol bol dinlendim yattım bol su iç demişti bebeğin başı erken kanala girmisti
Meloo tuba-ozdogan ben onunla alakalı oldugunu düşünmüyorum zaten bunun cevabını doktorun verir erken dolgum riskiniz var muhtemelen yatıp dinlenin sürekli geçmiş olsun
tuba-ozdogan Mrvsln54 saha oncede yazmıstım baska bile ıcın ama cvp alamadım kım bılır kac kısı yazıodur cok tesekkur ederım ama ♥️
Alparslnbuss tuba-ozdogan 37+1 de normal doğum yaptım suan 9 ay 12 günlük oğlum 😊 sözde bol bol dinlenin bol bol su içmeyi ihmal etmeyin su içmek tahmin erken katılmaya geçmesini erteliyor
tuba-ozdogan Meloo yani baslardada dusuk ruskım oldu progesteron feşan kullanıyorum yanı ayakta durma fazla dedı erken dogum fılan demedı hayırlısı ınsallah. ıcıyım barı bu ara cok su ıcemıodm tesekkur ederım cvp verdıgınız ıcın ♥️