Minikmucizem13 Kizlar göbeğimde hic kil yoktu ama hamile kaldgmdan beri o kdar cikiyo ki bu durumu yaşayan var mi dogumdan snra gider mi deliricem 😔😔😔
Sema1994 Minikmucizem13 delirme cnm olsn ya ne dert ediyn ciksn nolcak bnm hep vardi hala var almiyrm da
-Susam- Minikmucizem13 benimde oldu aldım bu seferde kırmızı benek benek alerji gibi oldu bi daha almamaya karar verdim
Zeynepbanu34 Ben yasadim canim malesef 1 yil oluyor dogum yapali gitmedi.. ama her bunyede bir degil bazilarinkide geciyor
2104 İnşallah geçer benimde var kıllar normalde vücudumda bile tüyler cok nadirdir. Hamilelikten göbeğim fena ama napalım herşey onun için 🥰 uzmanlar dökülüyor diyorlar 👍
dolcevita Bende de oldu normalde tüy bile yoktu vücudumda. Gebeliğe bağlı hormon dengesinin bozulması sonucu oluyor dedi doktorum, doğumdan sonra hormonlar normale dönünce dökülüyormuş. Boşuna dert etme yani kalıcı değil ☺️
snil Bende de biraz çıktı.. Bünyeden bünyeye değişmekle beraber hep doğumdan sonra döküldüğünü söylüyorlar. Ama alınırsa kalıcı hale gelirmiş dokunmamak lazım
Leyla9292 Minikmucizem13 benimde var ama öyle çok aşırı değil göbeğim de sadece var onlarda gebelikten sonra gidiyorlar..