Dmlsnmzz Arkadaşlar 10. Haftama gırdım sankı göbegımde yumusama var normalmıdır kücüldü gibi hissediyorum böyle bısey hisseden varmı 🤔
GzdemOkur Dmlsnmzz bende hamileliğin başında zayıflamıştım düzenli beslenmeden kaynaklı bebek büyümüştü belki seninde öyledir 🙏🏻
baharclk Dmlsnmzz Bende takıntı yapıyordm 16. haftadaym daha göbeğim yeni belirmeye başladı onuda bi ben anlıyorm zatn on hafta çok erken benim de belirtim yoktu sdce 2 hafta bulantılarm oldu
Minnosunannesi Dmlsnmzz 10. Haftada daha göbeğin çıkmamıştır ki zaten . Muhtemelen şişkinlik vardı o gitti bendede olmuştu
Dmlsnmzz Tedırgın oldum acıkcası cunku hamılelıgımın basından berı belırgın bır belırtımde yok anlayabılmem ıcın
Dmlsnmzz Umarım öledır hastaneye gıtmekte ıstemıyorum ay sonu testlerım var onları yaparken bakılsın ıstıyorum
Burcinsahin3 Bende cok belirti yaşamadım korkma bide göbeğim vardı hafiften o yüzden hemen sertleşmedi 23 haftaligiz şuan 😉
Dmlsnmzz Nıe böyleyız bılmıorum hep bı tedırgınlık hep bır suphe ne zaman gecıcek bılmıorum rahat bır hamılelık gecıyorum ama bazen bunu bıle sorguluyorum neden dıe
Dmlsnmzz Minnosunannesi 😊sanırım sıskınlıktı ındı ama tedırgın oldum bıraz sertlesmıstı sımdı yumusacık oldu ondan bıle supheye dustum