Zeynepbanu34 Kizlar merhaba ben buay klomen ve catlatma ig esi kullandim adetime 9 gun varken dayanamayip test yaptirdim test sonucu 3.81 cikti ne demek oluyor. Yasayanlar varsa yardimci.olurlarsa memnun olurum
ecemtmr Zeynepbanu34 canım öncelikle inşallah yükselir ancak çatlatma iğnesini ne zaman oldun ? çünkü iğne de beta hormonu var ve etkisi en azından 12.günden sonra geçer demişti doktorum.. iğne etkisi olma ihtimali yüksek gibi görünüyor. :(
Kuzumm55 Kuzumm55 ben öğrendiğim 400 du 3-4 haftalikti artmış daha da artıyor zaten Ki senin olması için dediğim 5 üzerinde olacak
Zeynepbanu34 __birafitap__ insaallah daha 9 gun var adetime belki.yukselir diye bekliyoruz belki basina gelen vardir yazar
HilalG ecemtmr Onu ben de duymuştum iğne Beta HCG hormonu salgıladığı için kanda çıkabiliyor Muş biraz durup Tekrar yapın olmadı Ben de 28'inde oldum bekliyorum Bakalım 17 sini Zeynepbanu34
Zeynepbanu34 HilalG bende 27 sinde olmustum ama etkisi 10 gunmus kana degil idrara yansiyormus diye duymustum insaallah sizde hayirli sonuc alirsiniz ecemtmr 27 sinde olmustum canim ama dr 10 gun etkiliyor oda kanda drgilmidrarda yuksek cikiyor demisti
HilalG Zeynepbanu34 Gerçekten mi yapsam yani şimdi varsa çıkar mı değeri bugün değil de bir iki gün içinde. İnşallah vardır Allah her isteyene versin sabırla bekleyelim 🤗
Misssimsek Daha çok erken 9 gün varmış adetine suan çıkan değerin pek bi anlami yok gibi. Bence azıcık sabret ve adet günü tekrar kan ver inşallah bebeğin seninledir ❤