06-06060a atanurmervee cnm sordumda 500 tl istediler kaçıncı kaftada gittiniz ne kdr ulturasyonda bktı
Eminekckgny 06-06060a randevu aldığım bayan öyle dedi ikili ve üçlü tarama testi yanında olsun mutlaka dedi canım
akrky 06-06060a gulhiz karatas a gittim canım en son 350tlydi şimdi ne kadar bilmiyorum ama memnun kaldım
duygusm 06-06060a Ben Medicana’da yaptırdım. Doktor eşime ve bana açıklaya açıklaya inceledi ve 2 saat kadar sürdü. Baya ilgiliydi, biz memnun kaldık.
Aycalya Ben şehir hastanesinde girdim kendisi baktı baktı baktı bana sadece iyi dedi doktora gönderdi raporu ama ekranı bile çevirmedi bana imkanım olsa özele giderdim orda baya uzun bakıyo burda beş dk sürdü sürmedi
Eminekckgny 06-06060a iyiydi canım 10 dk sürdü eş almıyorlar keisnlike hemen sonuçlar çıktı doktords bana raporları verdi ultrason bildiğin ultrasona bakan erkekti sesli şekilde söyledi kalbi böbrek olsun herseyi duydum yani doktor da hersey çok iyi dedi şükür 3 hafta sonra da şeker yüklemesi için gel dedi
06-06060a Eminekckgny cnm bn 3 lü test yaptırdım da sonucu 15 gün sonra çıkcakmış şimdi sormak istediğim içerde 2li 3 lü testi yanındamı götürüp gösteriyorsn bnde 20 ocağa randevu aldm
06-06060a Eminekckgny CNM bnmde son 4 gün kaldı detaylıya inşallah sonuçlar güzel çıkar şeker yüklemeyi nasıl yaptırdn
Eminekckgny 06-06060a aye en ikili ve 3 lu tarama testi yanında olsun detaylı tarama odasının kapısında da yazılıydi ben yanımda götürdum sordu her hangi bir sıkıntı var mıydı diye bende hayır dedim bakmadı bile ama ne olur ne olmaz yanında götür canım