Nehir66 _zehra_ Mrba benimde kızım olacak ismin 🎀 Masal 🎀koyacaz sana bir Öner’i olarak öykü koyabilirsiniz 😍😍
_zehra_ Nehir66 öykü masal nehir deniz gibi isimleri de eşim beğenmiyo .aslında ben ezgi yi çok seviyorum ama anlamları güzel değil diyo
mehefey _zehra_ Eymen ismini öyle sevmişim ki şimdi oğlum olsa ne koyucam bilmiyorum sinmiyo içime hiçbiri😁
Gizem_37 mehefey insallah canm 🥰 bende oglum olsaydi Ömer yağız koycaktik 🥰isim dusuncelerimiz ayni ☺️👶
Ecrinbzkrt _zehra_ yarın 11haftalık olucam yazarım ogrenınce sımdı bır kız yazmıs bu happy momdan oda yapmıştı test haber ver demıstım yuzuk testı dogru cıkmıs ☺️
Brfnyldrm Ben yüzük ne test yaptıysam erkek cikiyo https://imgyukle.com/i/RBz6jf ama doktor cinsiyet söylemedi 15 haftaligima girecem halen cinsiyet belli degil doktor dedi net bişey diyemem değişme imkanı war ondan emin olmadan demem dedi bide özel o kadar para verdim hiç güzel bakmadı
humeyra6134 Elif Hüma Elif ismi tek başına ağır bir isim o yüzden yanına hüma yı koyacağız Hüma cennet kuşu demek
Nnur93 Tuz testi, yüzük testi , bıçak-makas testi külliyen yalan 😂 hepsinde erkek çıktı ama kızım oluyor 😂
SuleDoruk Nnur93 kesinlikle 😂 bende de hepsi kız çıkmıştı nasıl heveslenmiştim bir oğlum var 🙏 şimdi ikinci paşaya hamileyim 😅
Nehir66 Edirefp 🤔 hımm ezgi de GüZelmiş eşinizde beğendiyse ismi anlamına önem vermeyin güzel isim sonuçta
SuleDoruk _zehra_ bi bende doğru çıkmadı arkadaş 😂 oğluşum doğru çıkıyor. Bunda kız çıkıyordu ama erkek 😅 Kız olsaydı biz Duru veya Deva koyacaktık 💞
_zehra_ SuleDoruk aa doğru çıkmayan biri 😁 hayırlı olsun. Bende oğlum olsaydı Ahmet koyacaktım hazırdı ismi