Esin25 benimde boş gebelik gibi Bi durum oldu 1hafta bekleyelim dediler belki geç döllenme olabilir öncesinde zaten özelde muayene oluyordum özel hemen kürtaj dedi eşim biraz araştırdı hastaneye güvenemdi gece gittik okmeydanına tesadüf yani kadın doğum ayrıca kapsamlı olduğu için öle Bi hastaneye gidelim dedik orda işte 1hafta sonra gelin dediler düşmezse yada eğer geç döllenmeyse konuşuruz çünkü kanama ağrım falan hiçbi şeyim yoktu 1hafta sonra gittik bebek yok hemen yatış yaptılar doktorla konuştum lokal anestezi yapamam duramam dedim tamm dediler o gece yattım sabah 11 de kürtaja girdim daha önce ameliyat falan olmadığım için herhalde çok bilemiyorum ama kürtaj için yapılmış Bi oda çatal var ama oturmalı diyl sedye gibi bacaklar havada aşağı yukarı 25 dkka sürmüş işlem kendime gelmem falan uyandığımda ağrım vardı hemşire geldi iğne yaptı kontrol falan o gecede yatırdılar ertesi gün öğlen taburcu oldum benim için rahattı umarım sende öyle geçirirsin canım baya uzun oldu ama rahatla diye anlattım devlette kötü deneyimleri olanlar seni korkutmasın heryer aynı diyl