zlemAtAcar Üç gündür baş Ağrı'm var 🤕 Sanki sersem gibiyim. Hep Bi uyku hali bar. Gözlerimi açamıyorum. Böyle olan annelerimiz var mı?
Adelimm zlemAtAcar mrb konuyla alakalı değil ama bısey soracaktm maşallah bı kaç yerde görmüştüm bebeğinizin gelişimi iyiydi. Bu doğum tarıhını değiştiriyor mu yanı erken olur mu ?
ZehraEmreEge zlemAtAcar 33+5 im. bende de sürekli uyku durumu var bi kaç gündür, hiç kalkmak istemiyorum yerimden.. iş yerinde pc ekranına bakarken uykuya yenik düştüğüm bile oluyor bazen 😆
Tugraninannesi zlemAtAcar bende 30+5 deyim benimde sürekli şiddetli baş ağrılarım oluyor nolacak bilmiyorum
zlemAtAcar Adelimm Can'ım doğum sat tarihine göre planlanıyor. Bildiğim kadarıyla bebeğin gelişimi in önde ya da geride olması doğum tarihini etkilemiyor . Doktorum sadece bana gece yemelerini bırak Dedi. Ama dayanamıyorum 😟😟😟
Adelimm zlemAtAcar benımde bebeğim braz iri dedi doktor o gün sormayı unutmuşm doğum erken olur mu dıye cuma gittiğim de soracağım artk. Teşekkürler 🤗
zlemAtAcar Anneler sade kahve baş Ağrı'ma iyi geldi. Bilginiz olsun süt tozu ya da süt kullanmadan içtim.