Zebercet Kızlar 12+6 günlük hamileyim doktorum decavit pronatal yazdı.Fakat arkadaşım mom vital dha kullanıyor.Mom vital de ekstra omega 3te var Siz neler kullanıyorsunuz hangisi daha iyidir.
Zade Zebercet Ben ocean mommy multi vitamin ve Demir ini içiyorum canım .. İçeriği zengin baya araştırabilirsin
Smnl Zebercet aynı doktora iki farklı arkadaş gidiyoruz ikimize de farklı ilaçlar verdi. Sizin vücudunuzun neye ihtiyacı varsa ona göre veriyor. O yüzden kıyaslama yapmamanızı tavsiye ederim.
Dilankenger Doktorunun sana verdiğini kullan başkasının ne kullandığı neden bu kadar önemli. Kulalnırsın değerlerine bakılır yeterli gelmezse falan değiştirir zaten
begrich Minnosannis01 ne kadar doğru bilgi bilemiyorum ama içeriğinde domuz jelatini olduğunu okumuştum. İlk başta dr bana da yazmıştı. Sonra onun yerine decavit aldım. Muadili oluyor. Yani tercih meselesi domuz jelatini olsa da bundan rahatsız olmadan kullananlar olabilir ya da gerçekten domuz jelatini olmayabilir de ama ben şüphe duymak istemediğim için elevit yerine decavit kullandım