tugba_2365 sweethome1000 enerjinin tutması ve güven duymak çok önemli. Bazı insanların tutmuyabiliyor, dsgistirdigim doktoru bir arkadas çok övmüştü ama ben beklediğimi bulamadım, tutmadı biseyler demekki.
sweethome1000 tugba_2365 aynenn sadce işni yapsn fazla samimiyte gerk yok bayparktki bahar hn fazla samimiydi bidaki randvuyu falan şugün gel diye söylemedi bile ama ilknur hn suyuna rahm uzunluğna rahm ağzı kapalımı değilmi ona bile her gittigmde baktı
Asnb Canım ben medicanaya gittim aşırı ilgisizlerdi kolanda arzu hanıma gittim o da pek içime sinmedi🙄bağcılar medipole gidiyorum dilek hanım çok tatlı ve ilgili bir doktor 🌸
Nazycl Kolan hastanesi Günay hanım baya araştırıp başladım ve çok memnun kaldım inanılmaz ilgili telefonla istediğim zaman ulaşır kendisi test sonuçları için bile telefonla arayıp bana bilgi verdiği oldu. Herkese tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.
Zehramomm sweethome1000 o hastaneden kimse memnun değil bi arkadaşa yapmadıkları kalmamış sancı çekerken para ödettirmişler falan bende düşünüyodum vazgeçtim
tugba_2365 Zehramomm aaa evet geçen okudum ben de burda sanki, kız telefonum caliyo onu bile vermediler dedi, sanci çekerken post cihazı ile uğraşmış.
Buse91 sweethome1000 Bende 12 haftalık hamileyim medilife Burcu Betül Kazdala gidiyorum. Gayet memnunum. İstediğim zaman ulaşabiliyorum da kendisine şahsi telefonundan. Selda hanımı da çok övdüler fakat ona randevu almak çok zor. Burcu hanım her randevudan sonra kendi ayarlıyo sonraki randevuyu ama Selda hanım için kendin almak durumundasın diye biliyorum. Ben bunlarla uğraşmak istemedim açıkçası. Doğum için de normal doğum 1200 sezaryan 2600 epidural istersen artı 700 tl sanırım. Ocaktan sonra zam gelicek ama.
edaaedaa33 sweethome1000 avcılar baypark betül hanım dogum iznine ayrıldı aksam bılunan bahar hanımıda tavsiye etmıyorum ben
Papatyam2017 Cigdem0707 evet ona da iyi diyorlar ama ben ilk doğumumu kürtajımi hep mesut beyde oldum o yüzden hala devam :) Hayırlı doğumlar dilerim.sizede