Anasinifci Arymra hisle felan hareket ediyorsunuz sonra doktor cinsiyeti söyleyince sizin hissettiğiniz çıkmayınca inanmak istemiyosunuz. Çok düşünmeyin her şey belli olacak zaten iki aya
Seher_kursad Arymra ilk bebegimde hamileliğim boyunca erkek hissettim bi oğlum oldu simdi de 7 haftalugim ve kız gibi hissediyorum ama eşim dahil herkes bence erkek diyo . Bakalım benim hislerim mi herkesin hislerimi doğru çıkacak
Arymra sweethome1000 bana da kız diyorlar ama ben erkek hissediyorum sanki hayırlısı olsun inşallah 🤗
Ecrinbzkrt sweethome1000 banada herkez erkek dıyo bende erkek hıssedıyorum hayırlısı bakalım ne olcak☺️
Tazeanneci54 İll hamileeliğimi öğrndiğimde içimden o an kız geçti Çok şükür bi kızım oldu☺️ İkinci gebeliğimde de hastanede yatmak zprunda kaldım yattığım sürede de hep erkek geçti içimden şimdide paşamı bekliyoruz ☺️ Annelerin içine doğuyor gerçekten kızlar ☺️
Arymra Tazeanneci54 Tazeanneci54 allah yardımcınız olsun inşallah bende çok istiyorum bi oğlum olsun hayırlı allahtan 😊
dolcevita Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce rüyamda görmüştüm oğlum olacağını. Sonra da 12. Haftada öğrendik kesin oğlan olacağını. İnsanın içine doğuyor ya da rüyasında falan görüyor bir şekilde ☺️