Zeynep_1 Merhaba anneler, kızım 33 haftalık doktor bugün kafasının 37 kendisininde 35 haftalık gözüktüğünü söyledi🙆 böyle bir durum yaşayan var mı?
SnmTt Zeynep_1 bizim de hep kafa önde en başından beri erkek bebeklerin kafası iri olur dediler sizinde erkekse 🤷🏽♀️
Mrv_ycgl Zeynep_1 biz varız 👯 3 hafta ilerde önceleri 2 hafta ilerde çıkıyordu ama. Birden bire 4 hafta önde mı çıktı
eglhnztrk Zeynep_1 benimde 3 hafta önde çıkıyor. Doktor koca kafalı dedi oğlusuma. Kendisi öndemi bilmiyorum, 30+6 da 1700 grdı. Normal doğum zor olur dedi.
QWERY Zeynep_1 Hayır genetik büyük ihtimal dedi ki bencede öyle babası dayısı vs koca kafalı🙈😁 En Fazla 4 hafta önde olmasının bi sakıncası yok demişti. kendi çocuğununda kafası hep önde gitmiş. Bi sıkıntı olmamış😊
Gokcenur Benim de 3 hafta önde gözüküyor şuan 37+4üm 40 ile uyumlu ama sıkıntı yok erkek bebekler iri oluyor kilosu da haftasına göre yüksek zaten
Aysenur123 Ben 36+4 haftadayım oğluşumun kafası 40 haftayı geçmiş kilosu da 3200 olmuş doktor kafası kilosu daha büyürse normal doğum zor olur dedi 🤷♀️