Esmabkr Merhaba kizlar ben 15 haftalik hamileyim bu 3 4 sabahtir her sabah bi karin agrisi oluyo bende öksürdugum zaman filan karnim aciyo sizce normal seyler mi bunlar basina boyle bi durum gelen hamile bayanlar varmi
gzmuygn Esmabkr çok normal bendede aynısı oldu 2 haftadır hele hapşırırken Allah ölüyorum sanıyordum bazen.Karnını tut daha az acıyor rahim ve karın genişliyor geriliyor o yüzden☺️
kitapkurdu Esmabkr ay biz de17 olduk 3 gün çok ağırdı endişelendim şimdi doktora gidiyorum. Büyüdüğü için oluyor biliyorım ama kendime söz geçiremiyorum
Ozget Karin ağrısında mutlaka doktorunuza habee verin diyorlar. Kanaman yoksa buyuk ihtimal sorun yoktur. Ama yinede doktorunuzu bilgilendirin lutfen
Esmabkr kitapkurdu benimde aklima buyudugu icin olabilir diye geliyo ama doktorunuz ne soylerse bizede haber verebilirmisiniz bende merak ediyorum cok
kitapkurdu Esmabkr doktor çok normal ağrılar. Rahim büyüdüğü için kaslar genişlediği için ağrılar olabilir dedi. Çok şükür herşey yolunda oğluşum kıpır kıpırdı yine maşşallah 😍