aslikls3 Meryemd çin rus takvimi vs hepsi uydurma zaten %50 tutma şansı var tutanlar tuttu diye seviniyor ama alakası yok
Ilgaznaz Kesinlikle doğru hesaplanırsa tutar yaşınıza artı 1 ekleyip ona göre bakacaksınız hatta otomatik yaş hesaplamalar var
Meryemd Ilgaznaz ocak subat dogumlular 2 ekleyecek sonrasi 1 ekleyecek yaziyor ben hesaplayinca erkek cikiyor otomatik hesaplatinca kiz cikiyor
Yildizim5 Meryemd Çin takvimi Rus takvimi bunlara hiçbir zaman inanmadım kuzenler bak dedi baktım ikisinde de erkek çıkıyordu ama kızım olacak 😊
Ftsctn_20 Meryemd çin takvimi tutuyor gorumcemin eşi iş yerinden duymus biz debyaptik ikimizde kız yazdı ve kız bekliyoruz 😁
Sevval Çin takviminde son adet tarihinin üzerine 15 yada 16 gün ekleyip o aya bakıcaksınız o zmn doğru çıkıyor agustos 23 ise son tarihiniz Ağustos u değil eylül ayına bakıcaksınız bnm ve 4 ablamında tuttu 🤗
Gulsahgncglu Sevval bende en çok bunu merak ediyordum 22 Eylül son adetim öyle bakınca kız diyor 15 gün ekleyince ekim oluyor ve erkek diyor 🤔❓❓❓
_zehra_ Sadece cintakvimi.gen.tr adresindeki hesaplama tuttu. Diğerleri hep erkek dedi .burdan biri demişti o adres doğru hesapliyo diye bende tuttu kızım olacak nasipse