Biraz hüzünlü bir hikaye anlatacağım size malesef. 3 Aralık salı akşamı 6 gibi başlayan düzensiz sancılarım vardı ama 39+6 olduğum için bir sürü yalancı sancı yaşamış olmanın verdiği rahatlıkla yine yalancı sancılar diye düşünmüştüm. Hatta eşimle yürüyüşe çıktık geldik yemek yedik vs. Ama gerçekten doğum sancıları ise bir süre sonra düzene giriyor. Nitekim düzene girdi ve sonra gece bire doğru nişanım geldi. Nişan bende böyle koyu şeklinde falan gelmedi bildiğiniz kanamam oldu. Hemen hastaneye gittik. Ve hastaneye vardığımızda ebe kontrol ettiğinde 4 cm açıklık var yolu yarılamışsın dediğinde çok sevindim çünkü sancılarım katlanılabilirdi. Sabah sekize kadar sancılarım baya arttı açılmamda 7 cm oldu sabah sekizde doktorunda muayenesi ile doğum hızlansın diye suni sancı takılıp suyum patlatıldı ve olay bundan sonra ilerlemedi:( yani açıklık 9 cm oldu ama bebeğimin kafası bir yerde kaldı ve ilerlemedi. O yüzden saat 13de doktor artık benimde dayanacak gücüm kalmadığı için sezeryana aldı. Ve sonunda her evladına kavuşan anne gibi benimde hikayem güzel bitti ♥️
Burada şunu söylemek istiyorum hamileliğimin son zamanlarında yaşadıklarımı hep doğum belirtisi mi diye sorguladığım ve burada araştırdığım için kendimde sadece şunu farkettim bebeğim karnımın içinde iki gündür çok sertti. Hareketleri aktifti ama bir yere toplanıyordu. Ben kendimde sadede bu farklılığı gördüm. Çünkü kan gelmese hala sancılarımın yalancı sancı olabileceğini düşünüyordum çünkü daha önce yaşadıklarım gibiydi ilk başlardaki sancılar. Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin🌸