Raniniii Tam 40 hafta olduk sabırsızlıktan kafayı yicem☺ Normal dogum için gectigimiz pazartesi olacak olan sezeryani iptal ettirdik iyi mi ettik kötü mü bilemedim
tugbadm Raniniii bizde ayın 14. gün aldık şimdi o zamana kadar normal bekliyoruz ağrılarım var ağlıyorum artık hergün gelsin diye psikolojim bozuldu
Gulfem07 Raniniii ne kadar güzel ya sanci yok benimde aklım çıkıyor 33 haftaya geldik hep var nst de 🙁rahat rahat gezebiliyorsunuz erken gelecek derdi yok ne kadar güzel ya
ilkanneligim Ayyy rabbimm bir nefeste kurtarsın🙏 Bizede nasip olsun bu günler yolumuz az buçuk uzun olsada🥰 bende çok normal istiyorum. Ama doğumu bebeklerimiz belirleyecek bakalım gelmek isteyeceklermi. 💙sağlıkla gelsinler🙏
Raniniii ilkanneligim amin insallah 🤲 insallah saglikla gelsinlerde nasil geldikleri cok onemli degil aslinda biz sadece vaktinden önce almak istemedik kızımı rabbim izin verirse normal olacak inşallah 🤲🤲
Raniniii Bbbsr istersem alırlar ama cocukta bir sıkıntı olmadigi icin vazgectik sezeryandan baska doktorada danistik sezeryanlik durumun yok dedi
Raniniii tugbadm krem falan sürüyorlarmış önce acilma olsun diye sonra suni veriyorlarmis iste bencede eger bebiste bir sıkıntı yoksa suniyle denesinler
Raniniii Gulfem07 canim ben 40 oldum artik ya gelsin diye dua eder olduk 😵 geziyorum ama gel birde bana sor
tugbadm Raniniii bakalım canım biraz da korkuyorum herkes suni farklı olur diyorlar yapamazsam diye de aklım çıkıyor
Raniniii tugbadm canim kimisi cok kotu diyor kimisi o kadar degil ya diyor kisidennkisiye degisiyor kendine kalmis iste o acı eşiği cok onemli sanirim
tugbadm Raniniii anladım en azından tanıdık bir acı olsa az çok dayanırım ama ilk gebeliğim nasıl gerçekleşiyor Doğum dayanır mıyım hiç bilmiyorum