Gkcasc Haftamdayım midemdeki ve boğazımdaki yanma hala geçmedi kızlar. Nereye kadar böyle devam edecek? 🤢🤢
Leyla9292 Gkcasc bende çok çektim kulaklarım bile yanıyordu hiçbirşey yiyip içemiyordm şurup çiğneme tabletti hiç etki etmedi geçen hafta özele gittim doktor bir hap yazdı rahatladım çok şükür ama doğuma bir hafta kaldı o kadar zaman boşuna çektim deli gibi
Nghnkrmzrk Gkcasc canım pronat şurubun adi çok süper çok işe yaradı bende dene derin sabah akşam 2 ölçek yazıyor ama ben gün de bir ölçekten az kullniom gün boyu hiç yanmam olmuyor gerçek ten bide kullanmayı iyice azalttım 3 4 güne falan
Leyla9292 Gkcasc hap in adı pulcet canım küçük bir hap sabah ac karina alıyorum tüm gün rahattım..pişman oldum keşke haftalar öncesinden gitseydim
Eslemcsr Leyla9292 canım bende çok çekiyorum bi kasık yemek yesem midem yaniyo akşama kadar bana da yazar misin ilacın ismini dr sorim öyle alim kulaniyim
Vanda1gurbetci Arzumm_35 bana doktor son trimestede yani son 3 ay bebeğe geçmez rahatlıkla gunde 1 kullan dedi.mide koruyucu yazmıştı. Siz yine doktora sormadan kullnmayin. Benim hep reflü problemim vardı sizin haftalrda gaviscon şurup kullndim sadece
Leyla9292 Eslemcsr ilaç in ismi pulcet sabah ac karina alıyorum çok şükür rahatladım iki haftadır ama geç başladım