Gizemciim dentem61 hep kız çocuk güzelliği alır derler erkek analarına güzelleştin felan derler amaaan çokta önemli değil 😘😘🤗
Yelizdemir Gizemciim valla benimkide kız beni gören hamilelik seni güzelleştirmiş erkek mi diyorlar kız diyorum şaşırıyorlar acaba ben mi minnoşumun güzelliğini alıyorum kızım çok mu cirkin olacak diye düşünmüyorum değil yani😂
Yenianne65 Gizemciim canım hamilelikte burun çok fazla tıkanabiliyor o yüzden olabilir ama kız annelerinin burnu büyür derler. Bir de masallah 10. Haftada 420 gram. Benim 22. Hafta 479 gram sizin bebeğiniz tombiş olacak galiba ☺️
Gizemciim Yenianne65 yok yok şuan 21 haftayim 420 gram. 10 haftalikken bisure rahatsizlanmistim o kadar 🙈 bugun de tetanoz asisi oldum biraz halsizim gerci 😔
Ask_H Gizemciim bende 18 haftalığım Benimde yüzümde ergenlikte görmediğim sivilceleri görüyorum şuanda... 21. Haftada burnum büyür mü bilmiyorum 😂
Kbrbydk Gizemciim evet yaaa bende aynaya bakıp bakıp kocama soruyorum ya benim burnum büyümüş😂😂😂 azcik da sivilcelenme var ya😃kızım yavaş yavaş cirkinlestiriyor anasını😂😂
Gizemciim Kbrbydk kendisi sağlıklı olsun yeter 🙏 demek ki olabiliyor bak burnumun eski yeni halleri beni şoktan şoka sokuyor 😂😂😍
Ask_H Gizemciim 😂 evet canım tercübelendim yapısal mı kız bebekten mi bilemiyorum erkek bekleyen hamilelerde de burnu büyüyenler vardır bence 😉
Kbrbydk Gizemciim aynen yeterki sağlıklı olsun herşeyi cekiyoruz zaten😂 daha nereler değişecek bakalım😂
SelinErd0gan Gizemciim ay benimki hiç çekinmeden söylüyor 😂 en azından sayesinde gülüp geçiyorum yoksa bu hamilelikle çok takarız heralde
Gizemciim SelinErd0gan benimki de yakinda itiraf eder az kaldi burun buyudukce bakislarindan anliyorum 😋😂😂